skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Alto CAM podni TV nosač (37”-70”)

Dostupan na stanju: Da

33,900.00 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Čelični podni nosač za TV LED/LCD/Plasma
Dijagonala TV-a: 37”-70”
Težina TV-a: do 50 kg
VESA max do: 600 x 400
Ukupna visina nosača: 190 do 222 cm

Nagib TV-a: +/- 10°
Rotacija TV-a: 0° do +90°

Nosivost donje metalne police za DVD/laptop,…: do 5 kg
Nosivost gornje metalne police za kameru,…: do 5 kg (ovu policu možete i skinuti ukoliko vam nije potrebna)

Materijal: Čelik i ukrasni plastični delovi

Čelični mobilan podni TV nosač, crne boje.

Kategorija:

Opis

Alto CAM je po funkcionalnosti unapređena verzija Alto serije podnih TV nosača. Zbog svoje multifunkcionalnosti može da se koristi kao konferencijski video sistem, reklamni panel, prezentacioni sistem, mobilni kućni bioskop, pokretni TV u kafićima i restoranima, na terasama,… U svakom slučaju, namena ovog nosača će zavisiti od vaše kreativnosti i vaših potreba.

Postavljanjem kamere na gornju policu lako ga pretvarate u konferencijski video sistem koji je u ovim sadašnjim uslovima rada na daljinu izuzetno tražen.

Na Alto CAM možete postaviti manji ili baš veliki TV, samo je važno da ispoštujete nosivost nosača (do 50 kg). U slučaju kada koristite lagane LED televizore oni mogu biti i veći od 70” (i do 85“).

Alto CAM podni nosač za televizor sastoji se od:

  • stabilne pokretne baze sa kvalitetnim silikonskim točkićima,
  • vertikalnog stuba podesivog po visini,
  • glave nosača sa sistemom nagiba do +/- 10° i sistemom rotacije ekrana do 90°
  • podesive metalne police za DVD, laptop, blu ray,…
  • metalne police za kameru

Osnova nosača (pokretna baza sa točkićima) je dizajnirana tako da ima veliku stabilnost, pokretljivost u svim pravcima i mogućnost fiksiranja pozicije uz korišćenje kočnica na točkićima (sva 4 točkića imaju kočnice). Točkići su silikonski i ne ostavljaju tragove na podu.

Ovaj podni TV nosač je vaša desna ruka na svim tipovima prezentacija i različitim varijantama edukacija (online i offline), kao i drugim većim i manjim skupovima.

Poseduje ugrađeno rešenje u samoj konstrukciji za vizuelno prikrivanje kablova (strujni, interkonekcijski, HDMI kablovi, itd…) – tzv. cable management system.

Podesiva donja metalna polica idealna je za smeštanje DVD-a, laptopa, blu ray-a ili drugog uređaja koji vam je potreban za konekciju sa TV ekranom. Važno je samo da težina tog uređaja ne prelazi nosivost police – 5 kg.

Gornja metalna polica je takođe podesiva po visini, tako da se uskladi njena visina u odnosu na visinu televizora. Predviđena je za postavljanje kamere i njena nosivost je 5 kg. U svakom slučaju možete gornju policu koristiti za neki drugi uređaj koji vam je potreban, bitno je samo da vodite računa o njenoj nosivosti. Takođe, ovu policu lako možete skinuti ukoliko vam nije potrebna (ima dva šrafa sa demontažu).

Visina nosača je promenljiva u rasponu od 132,5 do 164,5 cm (računajući od poda do sredine glave nosača).

Kada vam je potrebno da posetioci stojeći gledaju u ekran, onda namestite nosač tako da sredina ekrana bude u rasponu od 160 do 170 cm visine od poda (optimalna pozicija gledanja – nivo visine očiju). Ako ima više redova posmatrača koji stoje, onda postavite TV ekran na maksimalnu moguću visinu da bi svi mogli dobro da vide sadržaj na ekranu.

S obzirom da ima jedinstvenu mogućnost lakog podešavanja visine TV ekrana idealan je kako za stojeće, tako i za sedeće prezentacije. Možete ga jednostavno sami podešavati po visini jednom rukom, a u slučaju da imate veći i teži televizor trebaće vam možda pomoć još jedne osobe.

Menjanje visine televizora na nosaču je jednostavno zato što se glava nosača zajedno sa TV-om i delom stuba podiže i spušta. Dosta je modela na tržištu koji nemaju ovu funkciju, već se TV mora skidati sa nosača, pa se onda namešta visina glave nosača na vertikalnom stubu, pa se zatim vraća televizor nazad. To može dosta da potraje i da vas iznervira. Ovde je ta funkcija pojednostavljena i lako nameštate visinu TV-a za nekoliko sekundi.

Još jedna dodatna funkcija je mogućnost nagiba nosača, tako da ekran može da se nagne i do 10°, kako bi oni koji sede imali jasniji pogled na ekran. Funkcija nagiba se može koristiti i ako postoji i odbljesak dnevnog svetla ili rasvete na ekranu.

Rotacija ekrana do 90° se često koristi i u reklamne svrhe kada je TV postavljen u holu, u šoping centru, na sajmu, u velikim trgovinskim lancima,… uglavnom svuda gde je potreban Portret mod reklame. Pošto je sada sve više video materijala koji se prave za Instagram Story formu i ponekad je lakše prikazati reklamu u takvom stilu, ekran možete lako prebaciti iz Landscape-a u Portret mode.

Zbog njegovog atraktivnog dizajna, takođe je odličan izbor za primenu u vašem domu ukoliko vam je potrebna veća mobilnost televizora u prostoru.

Ako imate restoran, kafić ili baštu gde je potrebno pomeranje pozicije televizora, a da pri tome može da se pomera i visina televizora i nagib, Alto CAM je jedno od najboljih rešenja.

Ako volite uveče da se opustite u vašoj bašti ili dvorištu dok gledate film ili utakmicu sami, sa porodicom ili sa prijetljima, možete Alto CAM izneti napolje i uživati.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top