skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Alto New podni TV nosač (32”-70”)

Dostupan na stanju: Da

29,400.00 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Čelični podni nosač za TV LED/LCD/Plasma
Dijagonala TV-a: 32”-70”
Težina TV-a: do 70 kg
VESA max do: 600 x 400
Ukupna visina nosača: 170 cm
Materijal: Čelik, aluminijum, plastika

Nosivost staklene police za DVD: do 8 kg
Debljina stakla: 5 mm

Čelični mobilan podni TV nosač, crne boje.

Kategorija:

Opis

Zbog svog jedinstvenog dizajna, Alto podni TV stalak predstavlja odličan izbor kako za stan, tako i za poslovne, prezentacione i edukativne prostore.

Alto New podni TV nosači konstruisani su kao prezentacioni mobilni podni stalci na koje se mogu zakačiti mali i veliki TV ekrani. U slučaju kada koristite lagane LED televizore oni mogu biti i veći od 70”.

Alto New podni nosač za televizor sastoji se od:

  • pokretne baze sa točkićima,
  • dva vertikalna stuba,
  • glave sa fiksnim nosačem televizora i mini libelom
  • staklene police za DVD, laptop, blu ray,…

Pokretna baza je projektovana tako da uz veliku stabilnost koju poseduje umnogome doprinosi elegantnom izgledu celog nosača.

Alto New podni TV nosač predstavlja Vašeg pouzdanog asistenta na svim tipovima prodajnih prezentacija, u velikim marketima,  na sajmovima, edukacijama i drugim većim i manjim skupovima.

Na bazi nosača nalazi se pokretni sistem točkova sa kočnicama koji Vam omogućavaju lako i brzo pomeranje Vašeg prezentacionog audio-video centra. Nakon odabrane pozicije jednostavno zakočite točkiće i fiksirajte podni nosač u željenom položaju.

Alto New podni nosač za TV poseduje konstruktivno rešenje za vizuelno prikrivanje kablova (strujni, interkonekcijski, HDMI kablovi, itd…) – cable management system.

Podesiva staklena polica idealna je za smeštanje DVD-a, laptopa, blu ray-a ili drugog uređaja koji Vam je potreban za konekciju sa TV ekranom. Važno je samo da težina tog uređaja ne prelazi nosivost police – 8 kg.

Visina nosača je 17o cm i to predstavlja prosečnu liniju pogleda osobe koja se nalazi u stojećem položaju (ukoliko je potrebno može se podesiti da sredina ekrana bude i na većoj visini od 170 cm).

S obzirom da Vam obezbeđuje jedinstvenu mogućnost podešavanja visine TV ekrana idealan je kako za stojeće, tako i za sedeće prezentacije.

Alto New podni TV stalak je zbog svega navedenog Vaš neophodan mobilni asistent u prostorijama gde se vrše prezentacije i edukacije (sajam, konferencijska sala, prezentaciona dvorana, office, učionica, amfiteatar,… )

Zbog njegovog atraktivnog dizajna, takođe je odličan izbor za primenu u Vašem domu ukoliko Vam je potrebna veća mobilnost televizora u prostoru.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top