skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

LED Wall XL zidni nosač za TV (32″ – 69″)

Dostupan na stanju: Da

1,800.00 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma
Dijagonala TV-a: 32″ – 85″
Težina TV-a: do 50 kg
VESA: min 100 – max 600
Udaljenost nosača od zida: 15 mm

Izuzetno tanak metalni nosač crne boje.

Opis

LED Wall XL nosači za TV spadaju u kategoriju ultra tankih TV nosača dizajniranih za montažu tankih LED televizora. Svakako na njega možete da montirate i LCD i plasma televizore koji odgovaraju VESA standardu koji on podržava do maksimalnih 600 x 400.

Specifičnost njegove konstrukcije se ogleda u mehanizmu vertikalnog kačenja na snažnu horizontalnu bazu (koja poseduje mini libelu radi lakše i preciznije montaže). Ovaj tip mehanizma ima i sigurnosnu kočnicu koja sprečava nehotično skidanje TV-a sa nosača. Ovaj sistem je izuzetno praktičan ukoliko imate malu decu.

LED Wall XL TV nosači u svom montažnom kompletu imaju fenomenalne Fischer tiplove. Fischer tiplovi će Vam obezbediti montiranje nosača u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Postoji redukcija nosivosti za Ytong blok i za gips karton ploče, pa Vam savetujemo da nikako u tom slučaju ne postavljate na zid televizore teže od 35-40 kg.

Zbog toga što su nove generacije LED TV-a izuzetno lagane, primenom Fischer tiplova Vaš mezimac će biti bezbedan na zidu od bilo kog građevinskog materijala (kao i na zidu napravljenim od gips karton ploča).

LED Wall XL nosači za TV imaju dve montažne zone horizontalnog nosača.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top