skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com
Sale

LED Wall XL zidni nosač za TV (32″ – 69″)

Dostupan na stanju: Da

2,500.00 din 1,800.00 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma
Dijagonala TV-a: 32″ – 85″
Težina TV-a: do 50 kg
VESA: min 100 – max 600
Udaljenost nosača od zida: 15 mm

Izuzetno tanak metalni nosač crne boje.

Kategorija:

Opis

LED Wall XL nosači za TV spadaju u kategoriju ultra tankih TV nosača dizajniranih za montažu tankih LED televizora. Svakako na njega možete da montirate i LCD i plasma televizore koji odgovaraju VESA standardu koji on podržava do maksimalnih 600 x 400.

Specifičnost njegove konstrukcije se ogleda u mehanizmu vertikalnog kačenja na snažnu horizontalnu bazu (koja poseduje mini libelu radi lakše i preciznije montaže). Ovaj tip mehanizma ima i sigurnosnu kočnicu koja sprečava nehotično skidanje TV-a sa nosača. Ovaj sistem je izuzetno praktičan ukoliko imate malu decu.

LED Wall XL TV nosači u svom montažnom kompletu imaju fenomenalne Fischer tiplove. Fischer tiplovi će Vam obezbediti montiranje nosača u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Postoji redukcija nosivosti za Ytong blok i za gips karton ploče, pa Vam savetujemo da nikako u tom slučaju ne postavljate na zid televizore teže od 35-40 kg.

Zbog toga što su nove generacije LED TV-a izuzetno lagane, primenom Fischer tiplova Vaš mezimac će biti bezbedan na zidu od bilo kog građevinskog materijala (kao i na zidu napravljenim od gips karton ploča).

LED Wall XL nosači za TV imaju dve montažne zone horizontalnog nosača.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “LED Wall XL zidni nosač za TV (32″ – 69″)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top