skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Solution 2 zidni nosač za TV (13″ – 27″)

Dostupan na stanju: Da

2,390.00 din

5.0 (1 recenzija)

Zidni nosač za TV LED/LCD/TFT
Dijagonala TV-a: 13″ – 27″
Težina TV-a: do 20 kg
VESA max do: 100 x 100
Nagib TV-a: +8º do -12º

Pomeranje levo – desno.
Čelično-aluminijumski nosač crne boje.

Opis

Svi Solution nosači za TV su izrađeni od hladno valjanog čelika, atraktivnog su dizajna i velike funkcionalnosti.

Solution 2 zidni nosač za TV se sastoji od tela nosača, ruke nosača (vezana sa telom zglobom) i glave koja je zglobno vezana sa rukom nosača. Glava TV nosača je konstruisana tako da odgovara svim VESA standardima do maksimalnih 100 x 100.

Solution 2 zidni nosač za TV ima mogućnost pomeranja ekrana TV-a (odnosno monitora) levo-desno i nagiba. Tako položaj TV-a uvek možete podesiti u optimalnu poziciju gledanja.

Glava TV nosača je lako uklopiva u poleđinu TFT monitora i čini zajedno sa njim sjedinjen i atraktivan dizajn.

Ovaj nosač ima širok spektar upotrebe u industriji dizajna, projektovanja, bankarstva, uopšte u svim tipovima kancelarija i radnih prostorija, kao i u stanovima, dečijim sobama,… svuda gde je potrebno fiksirati monitor ili TV sa funkcijom menjanja ugla gledanja.

Ukoliko koristite i zidne dekorativne skrivače kablova – vođice (tzv. kanalice) možete potpuno urediti ‚‚šumu‚‚ kablova koja obično ‚‚krasi‚‚ mesta gde se nalazi tehnika.

Solution 2 nosači za TV se lako postavljaju na zid korišćenjem montažnog uputstva i seta koji se nalazi u okviru pakovanja. Savetujemo da koristite Fischer tiplove, jer Vam oni omogućavaju montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Napominjemo da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, pa u tom slučaju na TV nosač ne trebate stavljati televizore teže od 20 kg.

Korišćenjem Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u postavku televizora na zid od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i zid napravljen od gips karton ploča, jer je najnovija generacija LED televizora izuzetno lagana.

1 recenzija za Solution 2 zidni nosač za TV (13″ – 27″)

  1. Aleksandar

    Nosac je fantastican,sve pohvale za saradnju i odgovornost. 🙂

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top