Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

 

 

Podni stalci za TV kao savršeno idejno rešenje za prezentacije

Ekspanzija tehnike i pogotovo novih modela LCD i LED televizora otvara vrata potpuno novom načinu reklamiranja u izlozima prodavnica, prezentacije na sajmovima, poslovnim skupovima, itd… U ovim slučajevima će Vam savršeno odgovarati podni stalci za TV, a evo i zašto…

Podni stalci za TV i njihova namena

Kada želite da osvojite svoju ciljanu publiku pravim sadržajem i reklamnom porukom, u tu svrhu će Vam idealno služiti podni stalci za TV, pogotovo ukoliko zbog enterijerskih rešenja u izlozima ili showroom-ovima nije moguće fiksirati televizor na zid. Osim toga, oni će vam biti fantastično rešenje za prezentacije, jer ćete ih moći pomerati u zavisnosti od vaših potreba i potreba gledalaca odnosno slušalaca. Na ovaj način Vaša prezentacija će njima preneti pravu poruku i odisaće potpunim profesionalizmom. Ostavite snažan, poslovni utisak na Vaše klijente.

Iznajmite podni stalak za potrebe Vaše prezentacije

Ukoliko ne želite da kupujete podni stalak za TV, jer Vam je potreban samo na kratak period, nudimo mogućnost iznajmljivanja podnih stalaka na dogovoreno vreme. Kontaktirajte nas i zakažite termin iznajmljivanja podnog nosača.

Back To Top