Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com
Akcija

Tilt Level Extra zidni nosač za TV (37” – 80”)

Dostupan na stanju: Da

Ocenjeno sa 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Original price was: 8,100 din.Current price is: 6,300 din.

Nagibno-pokretni TV nosač za LED/LCD/Plasma TV
Dijagonala TV-a: 37” – 80”
Težina TV-a: do 75 kg
VESA max do: 600 x 400 (maksimalno je moguće montirati 615 x 405)
Mogućnost nagiba: +5° do -10°
Dimenzije nosača: 133 x 653 x 430 mm
Udaljenost ekrana od zida: 72 do 133 mm

Čelični nosač crne boje sa mogućnošću nagiba, pomeranjem ekrana napred-nazad i blagim pomeranjem levo-desno.

Opis

Tilt Level Extra je unapređena verzija Tilt Level zidnog TV nosača. Podržava VESA od 200 x 200 do max 600 x 400. Televizor montiran na zidni nosač za TV je udaljen od zida samo 72 mm, pa je samim tim dizajnerski prilagođen i novijim generacijama LED televizora. Pogodan je i za zakrivljene ekrane.

Usled čvrste i robusne konstrukcije Tilt Level Extra nosači za TV su odličan izbor za montažu velikih televizora (čak i starijih i težih modela LCD televizora, kao i plasma TV-a). Poseduje čvrst pravougaoni ram i dve horizontalne ruke koje se montiraju na poleđinu televizora, a koje se mogu izvući napred (svaka ruka ima zglob u obliku makazica) kako bi se ekran udaljio od zida (max do 13,3 cm).

Ovakav tip konstrukcije omogućava jednostavno postavljanje TV nosača na zid. U unutrašnjosti ramske konstrukcije je ostavljen prostor za slobodan pristup utičnicama za struju, kablovskim priključcima, HDMI priključcima, itd,…

Na ovom nosaču je ekran moguće pomerati blago u levo ili desno za 5°.

Sigurnosni mehanizam onemogućava padanje televizora sa nosača. Da bi skinuli TV sa nosača, morate da povučete prema dole dve gurtne kako bi oslobodili sigurnosni mehanizam. Bukvalno nije moguće lagano skidanje TV-a sa nosača, niti padovi usled slučajnog udarca ili pomeranja ekrana. Takođe, ovo je odlična funkcionalnost koja sprečava i brzu krađu televizora. 

Ima ugrađenu mini libelu koja omogućava lakše i preciznije montiranje na zid.

S obzirom da Tilt Level Extra nosači za televizor imaju dve zone za montažu horizontalnog nosača, zgodan je za montažu na neravne zidne površine.

Tilt Level Extra nosači za TV u svom montažnom setu poseduju Fischer tiplove. Zahvaljujući njima moguća je montaža nosača u skoro sve tipove građevinskih materijala (cigla, blok, beton, gips, Ytong blok,…).

Bitno je da skrenemo pažnju da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok i gips karton ploče. U tom slučaju se na Iron Tech XL zidni nosač za TV  ne preporučuje stavljati televizore teže od 35-40 kg.

Svakako je najnovija generacija LED televizora izuzetno lagana, pa primenom Fischer tiplova možete biti apsolutno sigurni u postavku TV-a na zid od bilo kog građevinskog materijala (pa i na zid napravljen od gipsanih ploča).

Ukoliko ne želite sami da montirate TV na nosač, a živite na teritoriji Beograda, možemo to mi uraditi umesto vas. Zakažite montažu nosača na telefon 011 261 2080.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top