Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

 

 

Neka nosači za zvučnike probude melodiju u Vašem prostoru

Ukoliko imate zvučnike koje želite da smestite tako da Vam prave savršen zvuk u prostoru, onda sigurno znate da nije dovoljno da oni budu samo kvalitetni. Potrebno ih je postaviti u skladu sa određenim pravilima kako bi zvuk u prostoriji bio po Vašoj meri. Kako bi kreirali idealnu zvučnu sliku u prostoru naši zidni nosači za zvučnike biće pravi izbor za Vas.

Zašto zidni nosači za zvučnike?

U našem asortimanu nalazi se nekoliko zidnih nosača za zvučnike, koji će sigurno ispuniti Vaše potrebe. Oni su idealni kako za kućni bioskop, tako i za bilo koje javne prostore. Univerzalni su, pa ih možete kačiti na bilo koji tip zvučnika koje kupite.

Postoje četiri osnovna tipa univerzalnih zidnih nosača:

Zidni nosači malih zvučnika (do 5 kg)
Zidni nosači srednjih zvučnika (do 15 kg)
Zidni nosači velikih zvučnika (do 25 kg).
Zidni nosači za profesionalne modele zvučnika (preko 20 kg i velikih dimenzija)

Posedujemo modele koje mogu zadovoljiti sve četiri kategorije zvučnika.

Potrebno je samo da obratite pažnju na njihovu nosivost, kako ne bi rizikovali njihov pad i štetu zbog veće težine zvučnika od propisane.

Svaki model poseduje mogućnost pomeranja levo-desno, dok neki poseduju i nagib, kako bi njihovo podešavanje bilo olakšano, a zvuk usmereniji.

Bitna je da napomenemo da postavka nosača na zvučnik neće promeniti akustička svojstva zvučne kutije.

Zakažite montažu

Ukoliko živite na teritoriji grada Beograda i želite da zakažete montažu zidnih nosača za zvučnike, obratite se našoj službi montaže.

Back To Top