Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Prikazani svi od ukupno 10 rezultata

 

 

Evo kako Vam nosači za monitore otvaraju put ka većem komforu i uživanju

Sigurno želite da Vaš monitor postavite na nosač kako bi imali veći komfor pri njegovom gledanju. Vaš ekran ne mora više da stoji na radnom stolu, niti više Vi morate da sedite za računarom kako bi radili na njemu ili gledali filmove celo veče.

Mogućnosti za korišćenje je mnogo, a na Vama je da odlučite kako želite da ga upotrebite. Evo kako Vam nosači za monitore mogu olakšati život i povećati uživanje.

Nosači za monitore uglavnom odgovaraju i za manje LED i LCD modele televizora. U ovoj kategoriji možete pronaći kako pokretne zidne nosače, tako i plafonske nosače koji savršeno odgovaraju i TFT monitorima.

Postoji samo jedan fiksni model nosača (Slim XL) koji će učiniti da Vaš monitor izgleda kao slika na zidu. Svi ostali nosači učiniće Vaš monitor na zidu ili plafonu pokretnim i prilagodljivim uglu gledanja i vašoj poziciji u sobi (funkcija nagiba i pomeranja ekrana levo-desno).

Koje probleme želite da rešite postavljanjem nosača za TFT monitor?

Nosač za monitor će Vam pomoći da rešite sledeće probleme:

• Ukoliko imate spojene prostorije i sadržaj na monitoru želite da gledate iz više pozicija (pomeranje levo-desno)
• Ukoliko želite monitor da postavite na većoj visini od prosečne pozicije gledanja dok ste u sedećem položaju (to Vam omogućuje funkcija nagiba)
• Ukoliko želite ekran iz nekog razloga da postavite upravno na zid (pod pravim uglom)
• Ukoliko ne želite da sedite neudobno smešteni u stolici, nego želite da uživate u komociji na kauču dok pratite dešavanja na monitoru
• Ukoliko želite da Vaš monitor bude potpuno siguran na zidu

Šta rade nosači za monitore?

Funkciju pomeranja levo-desno omogućuje produžena ruka sa zglobom kod nekih modela držača za monitore koja spaja telo i glavu nosača.

Funkcija nagiba je isto sastavni deo pokretnih monitorskih nosača (neki modeli poseduju nagib i do 20°). Ova funkcija Vam omogućuje da postavite ekran na veću visinu kako bi ga mogli nagnuti na dole . Ove dve bitne funkcije Vam pomažu da na jednostavan način sprečite odsjaj dnevnog svetla na ekranu monitora.

Neki modeli pokretnih držača imaju i mogućnost rotacije ekrana oko centralne ose, pa se zato mogu koristiti u industriji dizajna, projektovanja, bankarstva (svuda gde je potrebno brzo menjati položaj ekrana iz horizontalnog u vertikalni položaj).

Ugrađena mini libela kod nekih nosača olakšava i ubrzava njihovu montažu na ravnu površinu. Cable management system za skrivanje interkonekcijskih i strujnih veza je bitna funkcija koju je važno napomenuti, a poseduju je neki modeli, kako bi se omogućila pedantnost i urednost kablova iza monitora.

7 godina garancije

Nudimo garanciju od 7 godina kako bi Vas uverili u vrhunski kvalitet i potpunu sigurnost naših proizvoda.

Zakažite montažu Vašeg nosača

Ako se nalazite na teritoriji Beograda, a niste u mogućnosti ili ne želite da montažu nosača za monitor uradite sami, naša stručna služba montaže sa 11-togodišnjim iskustvom Vam je uvek na raspolaganju. Kontaktirajte nas i zakažite montažu putem telefona.

Back To Top