skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Prikazan jedan rezultat

Da li želite da posedujete luksuznu TV komodu u Vašem domu? Sada i Vi možete da je imate i da uštedite do 80%

 

Ne možete više da gledate staru, glomaznu TV komodu. LED/LCD/Plasma TV koji posedujete je moderan, trendi detalj u Vašoj prostoriji, ali ceo vizuelni ugođaj kvari stari komad nameštaja koji se nikako ne uklapa u sliku.

Razmatrali ste i mogućnost stavljanja TV-a na nosač, ali ipak više volite tradicionalne detalje koje želite da uklopite na moderan način.

U našem asortimanu nalaze se luksuzne komode za televizor renomiranih italijanskih proizvođača Munari, Ciatti, VisMara,… Veoma modernog i minimalističkog dizajna i izuzetno visokog kvaliteta izrade idealno će krasiti vaš tehnički kutak, a samim tim učiniti Vaš dom Vašim omiljenim relaksirajućim utočištem.

Svaka TV komoda je prilagođena njenoj nameni, pa poseduje i police na koje se mogu osim TV-a postaviti i AV uređaji (CD ili DVD plejeri, blu-ray, satelitski tuner, pojačalo,…). Police za TV sa visokim sjajem su komad nameštaja koji bi Vam svakako uz ove nadolazeće praznike, bile omiljeni praznik za Vaše oči.

Ove ekskluzivne komode za televizor ne postoje nigde drugde na našem tržištu. Pogledajte koje TV komode su Vam na raspolaganju i u svakoj se nalazi opis njenih dimenzija, karakteristika, materijala i funkcionalnosti.

Sada imate odličnu priliku da iskoristite neverovatne popuste koji se kreću čak i do 80%. Neki modeli su izuzetno sniženi zato što su u pitanju poslednji komadi.

Požurite i iskoristite ovu sjajnu priliku. Priuštite sebi luksuznu i kvalitetnu italijansku TV komodu po najpovoljnijim cenama, kako na našem, tako i na Evropskom tržištu.

Naručite komodu za TV preko našeg sajta ili ukoliko želite da ih vidite uživo, dođite u naš showroom u Zemunu, u ulici Prilaz (bivša Jakuba Kuburovića) br. 29.

Back To Top