Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Prikazani svi od ukupno 17 rezultata

 

Kako da odaberete nagibni nosač za TV za Vaše potrebe?
Ukoliko želite Vaš novi LED ili LCD TV da postavite na nosač za televizor, a želite da bude na većoj visini od prosečne pozicije gledanja dok sedite udobno smešteni na sofi, nagibni tv nosač će biti savršeno rešenje za Vas.
Vrste nagibnih nosača
Svi nosači za TV sa nagibom u našem shopu mogu biti ili:

fiksni nosači sa nagibom (ova funkcija znači da će Vaš televizor izgledati kao slika na zidu, ali će se moći podesiti nagib na dole, ako želite da ga postavite na veću visinu. Uglavnom je nagib do 10° na većini modela koji se nalaze u našem online shop-u)
pokretni nosači sa nagibom (ova funkcija je idealna za prostorije gde postoji više uglova gledanja, na primer prostorije gde su kuhinja, trpezarija i dnevna soba spojene. Tada televizor možete gledati iz bilo koje prostorije, samo je potrebno da podesite odgovarajući nagib i da ga pomerite levo ili desno.)

S obzirom da nagib postoji kao dodatna mogućnost i na fiksnim i na pokretnim TV držačima, otvorili smo nagibne TV nosače kao dodatnu kategoriju, kako bi Vam olakšali pretraživanje.
Koje mogućnosti Vam nude nagibni nosači televizora?
Funkcija nagiba nosača će Vam biti odlično i brzo rešenje kako bi sprečili odsjaj dnevnog svetla na ekranu televizora. Umesto da odlazite do prozora i navlačite tamne zavese ili spuštate roletne, dovoljno će Vam biti da samo blago podesite nagib Vašeg televizora i problem je brzo i jednostavno rešen.

Neki pokretni nosači imaju funkciju nagiba i do 20°, što je pogodnije ako želite Vaš TV da postavite na veću visinu od pozicije gledanja. Mnogi modeli imaju ostavljen slobodan prostor za pristup utičnicama na zidu, HDMI kablovima, strujnim i antenskim kablovima,itd.

U svakom slučaju, ukoliko se odlučite za nagibne nosače za televizor, bićete i više nego zadovoljni, jer će ispuniti sve Vaše potrebe, a što je najvažnije Vaš televizor će biti siguran na zidu. Prostor koji Vam nosač televizora oslobodi u stanu, učiniće da Vaša soba prodiše.

Pogledajte opise nagibnih nosača i odaberite odgovarajući za Vaše potrebe.
Zakažite montažu nagibnog nosača.
Ukoliko živite na teritoriji Beograda, a niste u mogućnosti da montažu nagibnog nosača za TV uradite sami, naša stručna montažna služba Vam je na raspolaganju. Kontaktirajte nas i zakažite montažu putem telefona.

Back To Top