Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Ovde se nalaze neka od najčešće postavljanih pitanja i njihovi odgovori. Nadamo se da će Vam pomoći. Ukoliko želite još dodatnih informacija, budite slobodni da nas kontaktirate.

Kako odabrati nosač za LED / LCD / Plasma TV?

  1. Pogledajte koliko je težak vaš LED/LCD/Plasma TV.
  2. Pogledajte tačnu dijagonalu vašeg LED/LCD/Plasma TV-a.
  3. Proverite koji je raspon rupa za fiksiranje na poleđini vašeg ekrana (VESA – standard).
  4. U zavisnosti od toga da li ćete TV program gledati iz jedne ili više različitih pozicija (prostorija) i koje funkcionalnosti želite da on poseduje, tražićete fiksni, nagibni ili pokretni TV nosač (Pročitajte više o svakom tipu TV nosača)
  5. Iz našeg shop-a odaberite TV nosač koji vam se najviše dopada vodeći računa o tome da odabrani nosač za televizor podržava informacije dobijene odgovorima na gore navedene stavke. Karakteristike svakog TV nosača su detaljno opisane.

Ko je proizvođač nosača?

Nosači su uvezeni od italijanskog proizvođača koji izvozi u preko pedeset zemalja sveta OMB/Art Support.

Da li postoji usluga montaže?

Da, postoji. Montažu vršimo na teritoriji Beograda. Cena montaže nije uračunata u cenu TV nosača.

Da li je bezbedno okačiti TV na nosač?

Da, svi naši TV nosači su bezbedni, naravno uz stručnu montažu. Ukoliko želite da montirate TV nosač na zid sami preporučujemo Vam da pre montaže pročitate naše praktične savete.

Koji je rok isporuke?

Svi izloženi modeli su isporučivi u roku od 48h od prijema narudžbe. Ukoliko naručite nosač vikendom ili praznicima, robu šaljemo sledećeg radnog dana.

Koji su uslovi plaćanja?

Plaćanje se vrši isključivo pouzećem.

Da li jednom montiran nosač može da se demontira i postavi na drugo mesto?

Može, ukoliko nije oštećen.

Da li postoji garancija na nosače?

Da, svi Art Support nosači imaju garanciju 7 godina, osim za modele Single Desk, Double Desk i Robo Tech 3 Extra gde je garancija 3 godine

Da li postoji garancija na montažu?

Da, ukoliko naša služba izvrši montažu.

Šta je VESA standard?

VESA standard označava horizontalni i vertikalni razmak između pozicija za montažu (rupa sa mašinskim navojem) na poleđini ekrana monitora ili televizora. Pozicije za montažu su obično raspoređene u kvadratnom ili pravougaonom odnosu i mere se u milimetrima. Važno je da izmerite VESA standard na poleđini Vašeg televizora kako bi znali koji zidni TV nosač da odaberete. Više o VESA standardu pročitajte ovde.

Na koji način mogu naručiti nosač?

Nosač možete naručiti online putem našeg shop-a, tako što željeni proizvod dodate u korpu i zatim pratite navedene korake za naručivanje. Ukoliko Vam je lakše možete nosač poručiti putem telefona ili e-maila.

Odaberite najbolji nosač za Vas

Back To Top