Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Prikazani svi od ukupno 11 rezultata

Evo kako Vam zglobni nosači za TV mogu pomoći

Odabirom zglobnih (pokretnih) nosača za TV definitivno činite najfunkcionalniji izbor. Oni će Vam umnogome povećati komfor i uživanje prilikom gledanja Vašeg omiljenog TV programa. A evo i kako…

Koje probleme želite da Vam reši zglobni (pokretni) TV nosač?

Zglobni (pokretni) TV nosači će Vam pomoći da rešite sledeće probleme:

• Ukoliko imate spojene prostorije i televizor želite da gledate iz više pozicija (na primer: spojena dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom)
• Ukoliko želite TV da postavite na većoj visini od prosečne pozicije gledanja dok se nalazite u sedećem položaju
• Ukoliko želite ekran iz nekog razloga da postavite upravno na zid (pod pravim uglom)
• Ukoliko želite da oslobodite Vaš tehnički kutak od TV komode kako bi Vaš prostor napokon “prodisao”
• Želite da Vaš televizor bude potpuno siguran na zidu

Opis funkcionalnosti pokretnih nosača za televizor

Svi pokretni nosači za TV poseduju funkciju pomeranja levo-desno, što omogućuje da se u prostoru koristi više pozicija za gledanje televizora. Ovu funkciju omogućuje produžena ruka sa zglobom (neki držači za TV imaju dve produžene ruke) koja spaja telo i glavu nosača.

Funkcija nagiba je takođe sastavni deo svih pokretnih držača televizora. Kod nekih modela postoji nagib i do 20°, dok je kod većine modela nagib uglavnom do 15°.

Ova funkcija Vam omogućuje da postavite televizor na veću visinu i da ga potom nagnete na dole po potrebi . Putem funkcije pomeranja levo-desno i funkcije nagiba možete brzo i jednostavno sprečiti odsjaj dnevnog svetla na ekranu televizora.

Neki modeli pokretnih nosača imaju i mogućnost rotacije ekrana oko centralne ose. Zbog ove funkcije ovakvi modeli se mogu koristiti u industriji dizajna, projektovanja, bankarstva,… Svuda gde je potrebno brzo menjati položaj ekrana iz horizontalne u vertikalnu poziciju.

Mnogi ovi nosači su osim za LED i LCD televizore, pogodni i za monitore. Kako bi Vam olakšali pretragu, otvorili smo dodatnu kategoriju nosači za monitore gde su posebno izdvojeni modeli nosača koji odgovaraju i monitorima.

Neki modeli imaju ugrađenu mini libelu što u svakom slučaju mnogo olakšava i ubrzava proces montaže pokretnih TV nosača na zid. Cable management system za skrivanje interkonekcijskih i strujnih veza je takođe bitna funkcionalnost nekih modela, jer se na taj način omogućava pedantnost i urednost kablova iza TV-a.

7 godina garancije

Garanciju od 7 godina nudimo kao dokaz vrhunskog kvaliteta i potpune sigurnosti. Svaki pokretni nosač ima detaljno opisane karakteristike. Verujemo da će pokretni nosači za TV zadovoljiti sve Vaše potrebe i opravdati ukazano poverenje.

Zakažite montažu Vašeg nosača

Ukoliko živite na teritoriji Beograda, a niste u mogućnosti da montažu pokretnog nosača za TV uradite sami, naša specijalizovana služba montaže Vam je uvek na raspolaganju. Kontaktirajte nas i zakažite montažu putem telefona.

Back To Top