skip to Main Content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Evo kako Vam zglobni nosači za TV mogu pomoći

Odabirom zglobnih (pokretnih) nosača za TV definitivno činite najfunkcionalniji izbor. Oni će Vam umnogome povećati komfor i uživanje prilikom gledanja Vašeg omiljenog TV programa. A evo i kako…

Koje probleme želite da Vam reši zglobni (pokretni) TV nosač?

Zglobni (pokretni) TV nosači će Vam pomoći da rešite sledeće probleme:

• Ukoliko imate spojene prostorije i televizor želite da gledate iz više pozicija (na primer: spojena dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom)
• Ukoliko želite TV da postavite na većoj visini od prosečne pozicije gledanja dok se nalazite u sedećem položaju
• Ukoliko želite ekran iz nekog razloga da postavite upravno na zid (pod pravim uglom)
• Ukoliko želite da oslobodite Vaš tehnički kutak od TV komode kako bi Vaš prostor napokon “prodisao”
• Želite da Vaš televizor bude potpuno siguran na zidu

Opis funkcionalnosti pokretnih nosača za televizor

Svi pokretni nosači za TV poseduju funkciju pomeranja levo-desno, što omogućuje da se u prostoru koristi više pozicija za gledanje televizora. Ovu funkciju omogućuje produžena ruka sa zglobom (neki držači za TV imaju dve produžene ruke) koja spaja telo i glavu nosača.

Funkcija nagiba je takođe sastavni deo svih pokretnih držača televizora. Kod nekih modela postoji nagib i do 20°, dok je kod većine modela nagib uglavnom do 15°.

Ova funkcija Vam omogućuje da postavite televizor na veću visinu i da ga potom nagnete na dole po potrebi . Putem funkcije pomeranja levo-desno i funkcije nagiba možete brzo i jednostavno sprečiti odsjaj dnevnog svetla na ekranu televizora.

Neki modeli pokretnih nosača imaju i mogućnost rotacije ekrana oko centralne ose. Zbog ove funkcije ovakvi modeli se mogu koristiti u industriji dizajna, projektovanja, bankarstva,… Svuda gde je potrebno brzo menjati položaj ekrana iz horizontalne u vertikalnu poziciju.

Mnogi ovi nosači su osim za LED i LCD televizore, pogodni i za monitore. Kako bi Vam olakšali pretragu, otvorili smo dodatnu kategoriju nosači za monitore gde su posebno izdvojeni modeli nosača koji odgovaraju i monitorima.

Neki modeli imaju ugrađenu mini libelu što u svakom slučaju mnogo olakšava i ubrzava proces montaže pokretnih TV nosača na zid. Cable management system za skrivanje interkonekcijskih i strujnih veza je takođe bitna funkcionalnost nekih modela, jer se na taj način omogućava pedantnost i urednost kablova iza TV-a.

7 godina garancije

Garanciju od 7 godina nudimo kao dokaz vrhunskog kvaliteta i potpune sigurnosti. Svaki pokretni nosač ima detaljno opisane karakteristike. Verujemo da će pokretni nosači za TV zadovoljiti sve Vaše potrebe i opravdati ukazano poverenje.

Zakažite montažu Vašeg nosača

Ukoliko živite na teritoriji Beograda, a niste u mogućnosti da montažu pokretnog nosača za TV uradite sami, naša specijalizovana služba montaže Vam je uvek na raspolaganju. Kontaktirajte nas i zakažite montažu putem telefona.

Back To Top