Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

 
  
 


 

Zbog čega su stoni držači za monitore „must have“? Kada ste za monitorom koji stoji na stolu, ne prilagođava se on vama, nego vi njemu. I to ume ozbiljno da iritira.

Savijate se, okrećete ga u stranu u strahu da se ne sruši, smeta vam prelamanje svetlosti, a baš vam je nešto ponestalo mesta na stolu i nemate prostora da sve iznova premeštate?

Sa našim nosačima za monitore stvari su malo drugačije.

Većina ljudi zapravo i ne zna koliko su stoni držači za monitore funkcionalni i prilagodljivi.

Možda mislite da kada jednom postavite monitore na držač, ograničavate njihov položaj upravo na tu poziciju, ali stvari uopšte ne stoje tako.

Kod njih je sjajno baš to što sada možete da pomerate kako želite monitore koji bi se na stolu s mukom prilagođavali onome što vama treba.

Hteli biste da smenjujete horizontalu i vertikaluMože.

Možda vam treba da zarotirate monitorNikakav problem.

Smeta vam svetlost koja pada na monitor, pa ne vidite lepo? Promenite i to za tren oka.

Stoni držači za monitore dolaze u različitim varijantama, uključujući modele za jedan ili dva monitora.

Izrađeni su od visoko kvalitetnih materijala koji obezbeđuju stabilnu podršku za monitore svih veličina. Njihov dizajn omogućava jednostavnu montažu na stolove ili radne površine, pružajući sigurno i stabilno postavljanje.

Pored praktičnosti, stoni držači za monitore nude i estetski privlačan izgled, prilagođavajući se modernim radnim okruženjima.

Neki modeli mogu imati mogućnost sakrivanja kablova radi čišćeg izgleda radnog prostora, dok drugi mogu imati dodatne funkcije poput integrisanih USB portova.

Poručite model koji vama najviše odgovara, a ukoliko vam trebaju još neke informacije, pišite nam ili nas pozovite!

Back To Top