skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

onama

Art Support – Italijanski nameštaj za tehniku!

Art Support je osnovan 2004. godine. Uz strategijsko planiranje razvoja i kreativan marketing tim za kratko vreme zauzeli smo lidersku poziciju na tržištu Srbije.

Za 14 godina prisustva na domaćem tržištu prodato je više od 250.000 nosača (nosači za klasičan TV, nosači za LED televizore, nosači za LCD televizore, nosači za Plasma televizore, nosači za mikrotalasne, nosači za zvučnike, nosači za DVD i audio uređaje, itd.) i preko 9.000 eksluzivnih italijanskih komoda za televizore.

Od samog starta značajan deo pažnje smo posvećivali edukaciji potencijalnih klijenata kroz akcije saradnje sa časopisima za uređenje stambenih i radnih prostora, sarađivali smo uspešno sa magazinima: Lisa – Moj stan, Lisa, Kuća stil, Cosmopolitan,  Brava Casa, Ambijenti, Caffé Bar, Uradi Sam…

Kroz akcije sa vodećim magazinima u oblasti uređenja stana smo poklonili veliki broj TV nosača domovima u Srbiji, a posebno onima koji su imali problema sa manjkom životnog prostora, kao i javnim ustanovama (bolnicama, vrtićima, osnovnim školama,…) kao vid naše podrške i pomoći zajednici.

Zastupamo ekskluzivne italijanske brendove TV nosača i TV komoda za prostore Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Specijalizovan tim za montažu izvršio je preko 16.000 montaža TV nosača. Tim za montažu je obučen i opremljen najsavremenijom opremom, što omogućuje postavljanje TV nosača zajedno sa TV-om na zidove, stubove, plafone… od bilo kod tipa građevinskog materijala.

Za 13 godina rada imali smo samo 7 reklamacija koje smo sve uspešno rešili na zadovoljstvo naših klijenata.

Naši prodavci će Vam pomoći da najlakše izaberete najbolje rešenje za Vaš prostor i ponuditi Vam uvek više rešenja u odnosu na planirani budžet.

Art-Support-prostor-mono

Back To Top