Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

onama

Potreban vam je nosač za televizor, mikrotalasnu, zvučnike ili projektor? Želite li podni nosač ili, možda, zglobni nosač?

Kvalitet i pouzdanost su vam uvek na prvom mestu?

Dobrodošli u ArtSupport – specijalizovanu prodavnicu svih vrsta nosača uz koju vaš dom postaje sigurniji, lepši i funkcionalniji. ArtSupport je vaš način da obezbedite svoju tehniku.

Zašto baš mi?

  • Zato što možete da računate na vrhunski kvalitet i profesionalnu montažu.
  • Zato što nudimo montažu nosača na svim vrstama građevinskog materijala (čak i kada su u pitanju kamen ili mermer).
  • Zato što 14 godina tradicije i saradnja sa veleprodajnim sistemima zaslužuju vaše poverenje. Preko 16.000 domova i poslovnih prostora je posetio naš specijalizovan tim za montažu.
  • Zato što ćete kod nas ćete pronaći širok izbor nosača za sve potrebe vašeg doma, lokala ili poslovnog prostora.

Vreme je da i vi upotpunite svoj dom funkcionalnošću i kvalitetom.

Šta dobijate?

1. Ekskluzivne nosače evropskog kvaliteta

ArtSupport je ovlašćeni distributer renomiranih proizvođača svih vrsta nosača. Sa nama ne morate brinuti o tome da li ste napravili dobar izbor. Sa nama svetski kvalitet ulazi u vaš dom.

2. Najdužu garanciju na domaćem tržištu

Samo kod nas uz kupljene proizvode dobijate garanciju u trajanju do 7 godina, osim za modele Single Desk, Double Desk i Robo Tech 3 Extra gde je garancija 3 godine. To je dokaz da znate šta kupujete. Odaberite ArtSupport nosače i prateću opremu i budite sigurni u vaš izbor.

3. Veliki izbor – za sve što vam treba

Bilo da tražite rešenje za dečju sobu ili poslovni prostor, bilo da ste za tradicionalna ili nesvakidašnja rešenja, tražite običan nosač ili želite čitav video zid – kod nas pronalazite sve na jednom mestu. Pregledajte našu ponudu.

4. Nosač po vašoj meri

Nudimo i pravljenje specifičnih nosača, u skladu sa vašim potrebama. Ukoliko nigde ne možete da pronađete nosač koji odgovara vašem prostoru, obratite nam se. Nudimo vam izradu nosača po porudžbini kako biste dobili upravo ono što želite.

5. Sigurnost

Tehnički uređaji nam olakšavaju život, menjaju ambijent, korisni su, a mogu biti i zanimljivi detalj. I ne samo to. Oni su vrlo često i skupi.

Skup, luksuzan televizor ne želite da postavite na nosač sa kojeg će pasti kad se najmanje nadate. Ne želite da vidite svoje zvučnike ili mikrotalasnu razbijene u paramparčad.

Uz ArtSupport ste sigurni da su vaši uređaji bezbedni, da će dugo trajati i činiti vaš život lakšim. Pratite propisane težine i uživajte u sigurnosti i funkcionalnosti svoga doma.

6. Podršku profesionalaca

Niste sigurni koji nosač da odaberete? Potrebna vam je pomoć za montažu nosača? Ne znate koje je rešenje za vaš enterijer najfunkcionalnije?

Naš tim čine isključivo iskusni profesionalci koji vam pomažu da rešite svaku nedoumicu. Tu smo da rešimo svaki problem i svaku dilemu.

7. Profesionalnost i brzinu

Odaberite nosač koji vam najviše odgovara i iznenadiće vas brzina isporuke, profesionalnost našeg tima za montažu i spremnost da se izađe u susret svim vašim potrebama.

Vaš novi nosač će biti dostavljen u roku od 48 sati, a, zahvaljujući profesionalnom, efikasnom i potpuno opremljenom timu, biće postavljen brzo, bez stresa, nereda i propusta.

8. Lepotu i funkcionalnost

Iako je bezbednost i praktičnost vrlo bitna, ne smete zaboraviti na izgled. Proizvodi koje pronalazite u ArtSupportu su rezultat rada vrhunskih dizajnera i pomoću njih vaš dom postaje ne samo funkcionalniji, nego i mnogo lepši i moderniji.

9. Laku i sigurnu kupovinu, bez stresa i zastoja

Naš online shop se redovno ažurira, a tim koji stoji iza njega vam je uvek na raspolaganju. Nećete čekati danima na odgovor, niti će vam se desiti na vam narudžbina bude odbijena. Naše ponude su realne i sve što postoji na sajtu vam je i na raspolaganju.

Vaše je samo da poručite ili nas kontaktirate, ukoliko vam je tako lakše.

Uvek mislimo na vas

Kod nas ćete pronaći specijalne ponude i povoljnosti koje izlaze u susret vašim potrebama. Evo šta sve nudimo…

1. Stalne akcije

Ne štedite na kvalitetu – uštedite novac! Pratite ArtSupport online shop, jer kod nas uvek pronalazite nosače i prateću opremu po akcijskim cenama.

2. Mogućnost iznajmljivanja nosača

Kod nas možete iznajmiti nosače za svečanosti, ogranizovane prezentacije, značajne poslovne događaje, žurke ili bilo koje druge događaje.

Ukoliko se nalazite na teritoriji grada Beograda, prepustite dostavu i postavljanje nosača našem timu i budite sigurni da će sve proteći besprekorno!

3. Odaberite nosač na licu mesta

Ponekad je  zaista teško napraviti izbor nosača ako ne vidite kako će tačno on izgledati u vašoj sobi ili kancelariji, hoćete li ga postaviti u uglu ili visoko na zidu…

Ako ste od onih koji vole da ispitaju sve opcije pre nego što donesu odluku, a volite i da detaljno osmotrite svako moguće rešenje – ArtSupport je izbor koji treba da napravite.

Možete odabrati opciju odabira na licu mesta. Naš tim montažera će doći do vas sa užim izborom nosača kako biste bili sigurni da birate onaj koji vam najviše odgovara.

Na licu mesta ćete osmotriti različite nosače i uporediti ih kako biste, kada naš tim završi sa montažom, znali da je to upravo ono što želite.

4. Posebne pogodnosti na količinu

Za kupce koji se odluče za veći broj nosača odobravamo posebne pogodnosti prilikom kupovine. Kontaktirajte nas i saznajte detalje!

Posebno smo ponosni…

Na našu saradnju sa vodećim magazinima

…koja nam je omogućila da pomognemo brojnim domovima u Srbiji.

U specijalnim akcijama, ArtSupport je donirao veliki broj TV nosača ugroženim porodicama i porodicama sa manjkom prostora.

Na naš doprinos lepoti enterijera

U saradnji sa brojnim časopisima za uređenje enterijera, dali smo svoj doprinos unapređivanju stambenih i radnih prostora.

Ovo su samo neki od razloga da odaberete ArtSupport. Pogledajte našu online ponudu i uverite se u to da razloga ima još mnogo više.

Art-Support-prostor-mono

Back To Top