skip to Main Content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Monoprojector plafonski nosač projektora

Dostupan na stanju: Da

5,260 din

Plafonski nosač projektora.
Težina projektora: do 15 kg
Rotacija: 360º

Pokretni nosač projektora kombinacije metala i plastike u crnoj i srebrnoj boji, sa mogućnošću podešavanja nagiba.

 

Opis

Monoprojector nosač projektora spada u seriju plafonskih nosača. U seriji Projector razlikujemo dva modela: model Monoprojector i model Easy Projector. Razlika između ova dva modela je u nosivosti i sistemu kačenja projektora za nosač.

Monoprojector je jedan od najprodavanijih modela na tržištu, odlikuje se izuzetnim kvalitetom i robusnom konstrukcijom.

Projektor montiran na nosač se može okretati i podešavati gore – dole (ima nagib), a i moguće je povećavati rastojanje od plafona uz korišćenje dodatnih plafonskih adaptera – prolunga. Vezivanje projektora za nosač je pomoću četiri univerzalne ruke koje je moguće podešavati.

Usled ovog fleksibilnog načina pričvršćivanja projektora moguće je skoro sve modele projektora (i od različitih proizvođača) pričvrstiti na plafon. Podešavanje ugla nagiba projektora se vrši lako uz pomoć sistema više pritezajućih točkića.

Monoprojector plafonski nosač projektora u svom montažnom kompletu sadrži i Fischer tiplove. Oni Vam omogućuju montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, tako da u tom slučaju na plafonski nosač za projektor nije poželjno stavljati projektore teže od 15 kg.

Primenom Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u postavku projektora na plafon od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i plafon napravljen od gips karton ploča.

Back To Top