skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

NEW Magellano podni nosač za TV (do 50”)

Dostupan na stanju: Ne

39,900.00 din

Podni nosač za TV LED/LCD/Plasma
Dijagonala TV-a: do 50”
Težina TV-a: do 50 kg
VESA max do: 800 x 400
Ukupna visina nosača: 1700 mm
Mobilan podni TV nosač, crne boje.

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

Nema na zalihama

Kategorija:

Opis

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

Magellano podni nosač za TV je konstruisan kao prezentacioni mobilni podni stalak na kojem se može zakačiti veliki prezentacioni ekran. U slučaju da koristite lagane LED televizore oni mogu biti i veći od 50”.

Magellano podni nosači za TV sastoje se od pokretne baze sa točkićima, vertikalnog centralnog stubnog dela i horizontalnog nosača televizora.

Pokretna baza je u osnovi 800 x 500 mm i projektovana je tako da ne zauzima mnogo mesta u prostoriji. Centralni stubni deo (u poprečnom preseku elipsoidnog tipa) ima mogućnost kačenja dodatka (nosač za DVD – Lunar DVD) koji služi za držanje laptopa, DVD-a ili drugog prezentacionog medija.

Magellano podni TV nosači imaju ugrađen cable management system za skrivanje interkonekcijskih i strujnih veza, te tako omogućavaju potpunu pedantnost i urednost kablova iza prezentacionog televizora.

Korišćenjem centralnog vertikalnog stuba za vođenje kablova Vi možete potpuno urediti ‚‚šumu‚‚ kablova koja obično ‚‚krasi‚‚ mesta gde stoji prezentaciona tehnika.

Magellano podni nosač za TV je minimalistički sveden na obrnuto H, odaje potpuno elegantnu sliku i ostavlja ekskluzivan utisak kompletnog prezentacionog  prostora.

Na bazi nosača nalazi se pokretni sistem točkova sa kočnicama koji će Vam omogućiti lako pomeranje Vašeg prezentacionog AV centra i nakon odabrane pozicije jednostavno zakočite točkove i fiksirate nosač u odabranom položaju.

Magellano podni nosač ima ostavljen prostor ispod kog možete staviti višak kablova (strujni produžni kablovi, HDMI kablovi, itd…). Visina nosača je 1,7 m i to je otprilike neka srednja linija pogleda osobe koja stoji, tako da odgovara i za stojeće i za sedeće prezentacije.

Magellano podni TV stalak je zbog svega navedenog neophodan partner u prostorijama gde se vrše prezentacije i časovi nastave (konferencijska sala, prezentaciona dvorana, office, učionica, amfiteatar,… )

Back To Top