skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com
Da Li Je Ovaj Nosač Za TV Odlično Rešenje Za Vas?

Da li je ovaj nosač za TV odlično rešenje za Vas?

Svaki prostor u stanu ima svoju namenu. U jednom provodite vreme onoliko koliko morate (kuhinja), u drugom radite, a treći Vam služi za odlaganje suvišnih stvari. Da li ste zadovoljni prostorom u kojem želite da provodite Vaše slobodno vreme i gledate omiljene programe ili filmove sa Vašim dragim osobama? Kako da taj prostor osvežite, napravite od njega omiljeni i moderni tehnički kutak i uživate svakog dana?

Gledate Vašu staru TV komodu i shvatate da želite da je se oslobodite. Suviše je glomazna i želite više slobodnog prostora u svom stanu. U ovom slučaju zidni nosač za TV je pravo rešenje za Vas.

Robo Tilt M – funkcionalan zidni nosač za skoro svaki TV

Robo Tilt M zidni nosači za TV odgovaraju svim LED/LCD ili Plasma televizorima koji imaju dijagonalu ekrana 23″ – 43″ i čija težina ne prelazi 55 kg. Robo Tilt M je fiksni zidni nosač sa nagibom, izrađen od čelika, poseduje mini-libelu i ugrađenu kočnicu za fiksiranje pozicije nagiba (-15° do +5°). Takođe, ovaj TV nosač odgovara televizorima koji imaju VESA standard do 400 x 400.

Robo Tilt M zidni nosač za TV

Robo Tilt M zidni nosač za TV

Robo Tilt M nosači za TV su veoma popularni na tržištu, kako zbog cene, tako i zbog njihove čvrste konstrukcije, funkcionalnosti, vrhunske sigurnosti i kvaliteta.

Robo Tilt M nosač za TV se uglavnom koristi za postavljanje težih LCD televizora na zid, a takođe je izuzetno pogodan i za montiranje LED televizora.

Robo Tilt M zidni nosač za TV je unapređena serija Robo Tilt nosača. Zbog mogućnosti nagiba TV-a ovaj zidni nosač za televizor ima široku paletu primene u svim prostorima gde je potrebno da TV stoji na većoj visini (npr. cafe barovi, restorani, kockarnice, klubovi,…).

Robo Tilt M TV nosači imaju sigurnosni sistem protiv nehotičnog skidanja TV-a, pa su pogodni za postavljanje televizora na mesta gde takva opasnost postoji. Ugrađena mini libela omogućava lakšu, precizniju i bržu montažu.

 

Montaža Robo Tilt nosača

Robo Tilt M nosači za televizore u svom kompletu za montažu sadrže i Fischer tiplove. Fischer tiplovi Vam omogućuju montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…). Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, tako da u tom slučaju na zidni nosač za TV nije poželjno stavljati televizore teže od 35-40 kg.

Pošto je najnovija generacija LED televizora izuzetno lagana, primenom Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u postavku televizora na zid od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i zid napravljen od gips karton ploča

 

Koje su dobiti od primene ovog nosača?

Ovim TV nosačem dobićete:

  • veliku funkcionalnost
  • više prostora u Vašem stanu
  • moderan i elegantan tehnički kutak
  • ukoliko Vam je zbog dizajna prostora zgodnije da postavite televizor na višu poziciju na zidu
  • odličan kvalitet, a ujedno je Vaš TV siguran na zidu

S obzirom da Robo Tilt M nosač za TV poseduje puno bitnih karakteristika (pristupačna cena, odličan kvalitet, velika funkcionalnost (fiksni i nagibni nosač), dizajn prilagođen skoro svim tipovima starijih i novijih modela ravnih ekrana), on je odličan izbor za Vaš dom.

Ukoliko želite da pogledate koje TV nosače imamo još u ponudi i koji su na akciji pogledajte naš online shop. Svaki nosač za televizor ima detaljno opisane karakteristike. Svi TV nosači kompanije Art Support imaju garanciju 7 godina!

Za detaljnije informacije uvek možete kontaktirati našu prodajnu službu koja je uvek tu da odgovori na sve Vaše nedoumice. Ukoliko živite na teritoriji Beograda, a niste sigurni da ćete uspeti pravilno da montirate zidni nosač za TV primenom ovih praktičnih saveta, možete kontaktirati našu službu montaže.

Naš tim montažera sa 14-togodišnjim iskustvom će doći na Vašu adresu i montirati TV nosač brzo i efikasno, sa stručnim alatima i bez prašine u stanu! Za svako dodatno pitanje Vam stoji na raspolaganju naša prodajna služba!

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top