Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Robo Tech 3 EXTRA zidni nosač za TV (23″-42″)

Dostupan na stanju: Ne

Ocenjeno sa 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

6,900 din

Zidni nosač za TV LED/LCD/TFT
Dijagonala TV-a: 23″-42″
Težina TV-a: do 30 kg
VESA max do: 200 x 200
Nagib TV-a: od + 5° do – 15˚
Okretanje: +/- 90˚
Udaljenost nosača od zida: min 5,9 cm – max 56,3 cm

Čelični i aluminijumski nosač crne boje sa plastičnom maskom, pomeranje levo-desno.

Nema na zalihama

Opis

Robo Tech 3 EXTRA zidni nosači za TV su jedni od najfunkcionalnijih TV nosača na tržištu. Izrađeni su od čelika i aluminijuma, u kombinaciji sa plastičnim delovima, izuzetno su atraktivnog dizajna i velike funkcionalnosti. Na njega možete montirati i televizor sa zakrivljenim ekranom.

Robo Tech 3 EXTRA zidni nosač za TV se sastoji od tela nosača, produžene ruke sa zglobom i glave. Konstrukcija glave nosača odgovara svim VESA standardima do maksimalnih 200 x 200.

Ovaj TV nosač ima veliku prednost u odnosu na druge modele, a to je snažna ruka koja ima mogućnost da udalji TV ili monitor od zida na odstojanje od 56,3 mm. Ovo obezbeđuje da se televizori i monitori dijagonale do 42″ mogu postaviti upravno (pod pravim uglom) na zid na kome je montiran nosač za TV.

U sklopljenom položaju on je samo 5,9 cm udaljen od zida.

Robo Tech 3 EXTRA nosač za TV ima instaliran cable management system za sakrivanje interkonekcijskih i strujnih veza, pa omogućava potpunu pedantnost i urednost kablova iza monitora odnosno TV-a.

Na svom telu ima dodatnu plastičnu oblogu koja prikriva zglob i pozicije rupa (za fiksiranje na zid) i tako odaje elegantnu sliku kompletnog TV nosača.

Kad se na Robo Tech 3 EXTRA zidni nosač za TV dodaju adapteri (pogledati asortiman proizvoda – ostali nosači) onda se mogućnost korišćenja ovog TV nosača povećava i na televizore sa većim dijagonalama ekrana (i većeg VESA standarda do max 400 x 400).

Robo Tech 3 EXTRA zidni držači za TV se brzo i lako montiraju korišćenjem uputstva i seta za montažu koji se nalazi unutar pakovanja. Ukoliko koristite Fischer tiplove omogućena je montaža u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blokove i gips karton ploče tako da u tom slučaju na TV držač ne bi trebalo stavljati televizore teže od 20 kg.

S obzirom da je najnovija vrsta LED televizora izuzetno laka, primenom Fischer tiplova možete biti sigurni u montiranje televizora na zid od bilo kog građevinskog materijala, pa i na zid izrađen od gips karton ploča.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top