Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Double Desk NEW nosači za dva monitora (17” – 32”)

Dostupan na stanju: Da

12,990 din

Nosač za dva monitora
Dimenzije monitora: 17” – 32”
Težina monitora: od 2 do 9 kg
VESA standard: max do 100 x 100
Nagib: +90° do -45°
Pomeranje levo-desno i gore-dole: +/- 90°
Rotacija ekrana: +105° do -15°

Nosač je izrađen od aluminijuma i čelika sa plastičnim zaštitnim maskama. Crne je boje.

 

Opis

Double Desk New nosače dva monitora sad naveliko koristi sve veći broj ljudi – zaposleni u većim kompanijama, programeri, dizajneri, frilenseri, gejmeri,…

Obično nam monitori stoje na radnom stolu na svom fabričkom postolju i tako zauzimaju dobar deo prostora. Ako treba da ih pomeramo levo-desno, moramo ih pomerati zajedno sa postoljem. Taj deo stola nam mora biti čist, bez ikakvih predmeta, papira, itd… da ne bi nastao haos.

Kada vam je potreban Double Desk New nosač?

  • Kada želite sebi da olakšate posao! Ne morate da klikćete iznova i iznova da bi prešli sa jednog taba na drugi. Uz nosač dva monitora je sve tu, pred vama i imate mogućnost da uporedo koristite podatke iz dva različita izvora.
  • Nosači dva monitora štede vreme i prostor.
  • Ovaj nosač je funkcionalan i prilagodljiv. Kod njega je sjajno to što sada možete da pomerate monitore kako vam je volja!
  • Pored svega toga, radni prostor će izgledati izuzetno atraktivno, a prostor ispod monitora je slobodan.

Double Desk NEW dupli držač za monitore ima osnovu koja se pričvršćuje za sto (princip stege) i dve fleksibilne ruke sa zglobovima koje izlaze iz te baze montirane na stolu. Zbog velike fleksibilnosti ruku i glave nosača, monitore je moguće postaviti u bilo koji položaj.

Možete da podesite visinu oba monitora na idealnu poziciju gledanja tako da je sredina monitora tačno u visini vaših očiju. U tom slučaju vam se neće umarati vrat i gornji deo leđa, jer niste više u pogrbljenom položaju.

Pozadine monitora se pričvršćuju za glave nosača koje podržavaju VESA standard 100 x 100 i 75 x 75. Glava nosača poseduje zglob koji omogućuje rotiranje monitora i prebacivanje iz horizontalnog u vertikalni položaj.

Zbog velike fleksibilnosti ruku moguće je postaviti idealnu poziciju monitora za rad koja sprečava odsjaj dnevnog ili veštačkog svetla. Ekrane monitora je osim rotacije moguće nagnuti  i namestiti u bilo koju poziciju koja obezbeđuje optimalan ugao gledanja.

Double Desk NEW nosači za dva monitora poseduju “cable management” sistem, pa kablove možete provući kroz nosače i na taj način sprečiti nered koji oni obično prouzrokuju.

Ukoliko želite da radite na 4 monitora, možete iskombinovati dva Double Desk NEW nosača i tako ih sve postaviti u horizontalni niz. Takođe je pogodan i za nove, zakrivljene modele monitora.

Sistem zglobova i konstrukcija nosača omogućuje lako pomeranje gore-dole i levo-desno.

Priuštite sebi maksimalnu fleksibilnost i uživanje u radu uz Double Desk nosač za dva monitora.

Back To Top