skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com
Predstavljamo Vam Najpopularniji Zidni TV Nosač Na Tržištu

Predstavljamo Vam najpopularniji zidni TV nosač na tržištu

Da li znate zbog čega se Fix Solution NEW izdvojio kao najprodavaniji zidni TV nosač na našem tržištu 2014.godine? Šta ga razlikuje od ostalih zidnih TV nosača? Ne, nije njegova niska cena u pitanju, niti je njegov odličan kvalitet.

Ono što je izdvojilo ovaj TV nosač od ostalih je njegov moderan dizajn prilagođen novijim generacijama LED televizora, njegova velika funkcionalnost i primenljivost u skoro svim enterijerskim rešenjima. Na ovaj način on odgovara skoro svim Vašim potrebama.

Fix Solution NEW je metalni nosač, crne boje, posebno je konstruisan tako da istovremeno može biti i fiksni i nosač sa mogućnošću nagiba do 10°. Odgovara svim dijagonalama LED/LCD/Plasma televizora od 32″ – 55″, a njegova nosivost je do 55 kg.

Fix Solution NEW zidni TV nosač

Fix Solution NEW zidni TV nosač

 

Kao najprodavaniji zidni TV nosač na našem tržištu 2014. godine zaista podržava veliki broj potreba i odgovara velikom broju televizora, pogotovo televizorima novije generacije. Fix Solution NEW podržava VESA standard max do 400×400, dok je stara verzija ovog TV nosača (Fix Solution) imala VESA standard do 300 x 400 (pročitajte više o VESA standardu).

Fix Solution NEW zidni nosač za TV je dizajniran tako da je televizor montiran na nosač bliži zidu za 5 mm, a samim tim je i dizajnerski prilagođeniji novijim generacijama LED televizora. Izuzetno je čvrste i robusne konstrukcije, tako da je idealan izbor kako za montažu LED, tako i za montažu LCD televizora (čak i starijih i težih modela LCD televizora, kao i plasma TV-a do 55 kg).

Na čvrstom pravougaonom ramu su montirane dve horizontalne ruke (koje se pričvrste na poleđinu televizora). Upravo ovakav tip konstrukcije omogućava da se nosač za televizor prilično lako postavlja na zid. U unutrašnjosti pravougaonog rama je ostavljen prostor za slobodan pristup utičnicama za struju, kablovskim priključcima, HDMI priključcima i drugim priključcima montiranih na zidnu površinu.

Fix Solution NEW možete koristiti kao univerzalni zidni TV nosač koji u jednom trenutku Vaš televizor može držati fiksno montiranim paralelno sa zidom (malo odstojanje nosača od zida – 13 mm), a u drugom trenutku Vaš TV možete blago nagnuti na dole (do 10 stepeni). Sa ovom jedinstvenom funkcijom omogućen Vam je mnogo veći komfor prilikom gledanja TV-a.

Fix Solution NEW zidni nosači za televizore u svom kompletu za montažu sadrže i Fischer tiplove. Fischer tiplovi Vam omogućuju montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, tako da u tom slučaju na zidni nosač za TV nije poželjno stavljati televizore teže od 35-40 kg.

Pošto je najnovija generacija LED televizora izuzetno lagana, primenom Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u postavku televizora na zid od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i zid napravljen od gips karton ploča. Fix Solution NEW TV nosači imaju dve zone za montažu horizontalnog nosača, pa su zgodni i za montažu na neravne zidne površine.

S obzirom da Fix Solution NEW zidni TV nosač poseduje puno bitnih karakteristika (pristupačna cena, odličan kvalitet, velika funkcionalnost (fiksni i nagibni nosač), dizajn prilagođen skoro svim tipovima starijih i novijih modela ravnih ekrana), on je odličan izbor za Vaš dom.

Ukoliko želite da pogledate koje TV nosače imamo još u ponudi i koji su na akciji pogledajte naš online shop. Svaki nosač za televizor ima detaljno opisane karakteristike. Za detaljnije informacije uvek možete kontaktirati našu prodajnu službu koja je uvek tu da odgovori na sve Vaše nedoumice. Želimo Vam srećne praznike!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top