skip to Main Content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Extension 500 – 900 dodatak za nosače za projektor

Dostupan na stanju: Da

2,660 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Extension 500 – 900 je praktični dodatak za nosače za projektor koji omogućuje Monoprojector-u veće odstojanje od plafona.

Opis

Često se koristi u prostorijama koje imaju viši plafon od standardnog (razne konferencijske sale, amfiteatri, prezentacione dvorane,…). Extension 500 – 900 dodatak za nosače za projektor se sastoji od teleskopske podesive metalne konstrukcije i veoma lako se dodaje na Monoprojector plafonski nosač.

Kliznim podesivim sistemom moguće je precizno podesiti odstojanje projektora od plafona u rasponu od 50 – 90 cm, a uz pomoć pritezajućeg šrafa sa točkićem lako se fiksira podešeno odstojanje.

Extension 500 – 900 dodatak za nosače za projektor se montira tako što se postojeći Monoprojector razdvoji na bazu i glavu nosača (baza se montira na plafon, a na glavu nosača se montira projektor). Između baze i glave Monoprojector-a se na za to predviđena mesta montira produžena plafonska ruka tj Extension.

Extension 500 – 900 dodatak za nosače za projektor u svom kompletu za montažu sadrži i Fischer tiplove. Fischer tiplovi Vam omogućuju montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, tako da u tom slučaju na plafonski nosač za projektor nije poželjno stavljati projektore teže od 15 kg.

Primenom Fischer tiplova možete biti 100% sigurni u postavku projektora na plafon od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i plafon napravljen od gips karton ploča.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top