skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Micro nosači za mikrotalasne rerne (crne boje)

Dostupan na stanju: Da

2,390.00 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Nosač, prvenstveno za mikrotalasnu rernu
Nosivost: do 35 kg
Širina: 137 mm
Dubina: od 290 – 420 mm

Micro metalni nosači za mikrotalasne rerne su dostupni u crnoj boji .

Opis

S obzirom da su mikrotalasne pećnice postale sastavni deo naših života i svakodnevno ih koristimo, u često „natrpanim“ kuhinjama punim malih kućnih aparata nema dovoljno mesta da se sve funkcionalno smesti.

Postavkom Micro nosača za mikrotalasne rerne na jednostavan i elegantan način rešavate ovaj problem. Zbog njegove praktičnosti, odličan je izbor za postavljanje mikrotalasnih rerni u malim kuhinjama u kojima nema dovoljno prostora.

Micro držači za mikrotalasne rerne napravljeni su tako da odgovaraju svim tipovima mikrotalasnih rerni, jer imaju mogućnost podešavanja ruku po dužini i širini. Ruke Micro nosača mikrotalasne rerne mogu da se sklope i da se izvuku (podešavajte ih u zavisnosti od dimenzija rerne).

Montaža ovog nosača na zid je izuzetno laka, jer ne zahteva prethodno iskustvo u montiranju nosača za mikrotalasnu rernu.

Ukoliko koristite Fischer tiplove brzo i jednostavno ćete montirati nosač za mikrotalasne rerne u skoro svaki tip građevinskog materijala (zidovi od cigle, betona, kamena, gipsa, Ytong blokova,…).

Postavite nosač iznad radne ploče na visinu koja Vam je najpraktičnija za korišćenje kako bi Vam ostao slobodan radni prostor u kuhinji.

Osim korišćenja za mikrotalasne rerne Micro držač za mikrotalasnu pećnicu možete koristiti i u druge svrhe shodno Vašim potrebama (mini linije, DVD plejeri, pojačala, AV receiveri,…).

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top