skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Univerzalni stalak za TV (32″ – 70″)

Dostupan na stanju: Da

2,500.00 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Univerzalni stalak za LED/LCD/Plasma TV
Dijagonala TV-a: 32″ – 70″
Težina TV-a: do 50 kg
VESA max do: 800 x 400
Dimenzije nosača: 845 mm x 380 mm x 735 mm
Materijal: čelik i ukrasne plastične obloge
Boja: mat crna

Opis

Univerzalni stalak za TV je idealan za Vas ukoliko ste zagubili fabričko postolje (nožice) televizora, ako ne možete TV da stavite na zidni nosač ili ako Vam je potrebno često premeštanje televizora iz prostorije u prostoriju. Prikladan je za kačenje kako najnovijih generacija LED televizora, tako i LCD i težih plasma televizora. Samo je potrebno da vodite računa da težina televizora ne pređe nosivost stalka – 50 kg.

Zbog izuzetno jednostavnog sistema kačenja TV-a, ovaj univerzalni stalak za televizor osim u domu, možete koristiti i u javnim objektima, uostalom, svuda gde je potrebno televizor prebacivati sa jednog mesta na drugo ili gde postoji nemogućnost kačenja na zid.

TV bi trebalo na poleđini da ima već ugrađene VESA navoje za montažu da bi se stalak mogao montirati (tj TV mora da je predviđen i za montažu na zid po VESA standardu).

Poseduje tri pozicije za montiranje TV-a, pa sredina ekrana može biti udaljena u odnosu na podlogu 595 mm, 665 mm i 735 mm. Pozicije birate u zavisnosti od toga koliki je Vaš TV. Ako je TV veći montiraćete ga na višu poziciju i obrnuto – manji TV montirate na nižu poziciju.

Ima instaliran cable management system za sakrivanje interkonekcijskih i strujnih veza, što će vam izuzetno značiti za uredan izgled kablova iza TV-a.

U pakovanju dobijate sve potrebne šrafove za montažu stalka za poleđinu televizora.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top