skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com
Zašto Nosače Za Televizor TREBA Kupovati Samo U Specijalizovanoj Prodavnici

Zašto nosače za televizor TREBA kupovati samo u specijalizovanoj prodavnici

Čestitamo, kupili ste nov TV! I to baš onakav kakav ste želeli. Ostaje Vam još samo da nabavite nosač za njega i ugođaj će biti potpun.

Nije li logično rešenje da ga kupite odmah tu, na istom mestu na kojem ste kupili i televizor?

Zapravo, nije.

To jeste možda najbrže rešenje, ali ne i najbolje. A, da budemo potpuno iskreni – kada budete došli kući, videćete da to nije ni najbrže rešenje.

 

Gde počinju problemi?

Upravo tamo gde Vi očekujete da počinje uživanje.

Sećate li se Vaše poslednje kupovine u prodavnici tehničke robe? Da pogađamo kako to funkcioniše.

Kupite robu koja uglavnom nije nimalo jeftina, ljubazni prodavac koji Vas je do maločas usrdno ubeđivao da kupite i dodatnu opremu za uređaj Vam izda račun i tu uglavnom komunikacija sa njima prestaje.

Puštanje uređaja u rad, povezivanje ili montaža uglavnom je Vaša briga.

Nekoliko sati kasnije, eto Vas, zatrpani ste papirima, uputstvima i garancijama, pretražujete forume i sajtove i pokušavate da obavite posao koji Vas i ne zanima preterano. Zanima Vas da uživate u onome što ste kupili.

Kako stoje stvari sa nosačima za televizore?

Nosači za televizor nisu samo dodatna oprema i ne smemo ih tako posmatrati. Od nosača i od načina njegove montaže zavisi:

  • način na koji uživate u TV-u,
  • da li je dobar nagib pod kojim gledate televiziju,
  • da li je visina TV-a optimalna,
  • da li je moguće promeniti ugao gledanja,
  • da li možete izbeći refleksiju dnevnog ili veštačkog svetla na ekranu….
  • i na kraju, koliko je televizor bezbedan na zidu.

A svako od nas ima različite potrebe.

Možda ćete se odlučiti za plafonski ili zidni nosač za televizor, a možda će baš presudnu razliku u upotrebi TV-a načiniti izbor nekog podnog nosača.

Ukoliko imate televizor sa naročito velikim ekranom, odabir nosača za TV može biti presudan u tome koliko ćete uspeti da iskoristite njegove potencijale.

Prodavci obično nisu mnogo zainteresovani za prodaju nosača, jednostavno, to im je usputan i maltene nebitan posao. Obično nisu ni finansijski stimulisani i imaju stav da je nosač, samo običan držač za televizor, slično kao i nosač klime, i da tu nema neke velike mudrosti – nosač je nosač, pa obično savetuju da kupite ono što im je tog trenutka pri ruci, tj ono što imaju na stanju.

Odatle dolazi česta greška u preporuci nosača, a posledica je da obično kući donesete neadekvatan model.

A kakav god izbor nosača da ste napravili, pred Vama je i ozbiljan posao – montaža nosača.

Od prodavca u prodavnici tehničke robe dobijate okvirna uputstva, verovatno ih imate i u pratećoj dokumentaciji, ali je montaža prepuštena Vama.

S obzirom na novac koji izdvajate za televizor i nosač, možete li se setiti makar jednog razloga zašto biste se zadovoljili ovakvim rešenjem? Ne možemo ni mi.

 

Šta sve rizikujete?

Na prvom mestu – bezbedost svog televizora. Na drugom, ali ne manje bitnom – uživanje u efektu koji televizor može da omogući.

Nestručna montaža je sama po sebi ozbiljan rizik. Televizori koji su u prodaji su izuzetno osetljivi. Pad televizora sa nosača ili pad zajedno sa nosačem sigurno ne mogu da “prežive” i da ostanu funkcionalni.

Odabir položaja televizora zavisi od brojnih faktora – od enterijera, veličine ekrana, vaših navika ili od toga za koju je namenu televizor kupljen.

Ne samo da postoji mogućnost da izložite sebe finansijkom gubitku, već postoji mogućnost da ne iskoristite sve potencijale svog novog televizora.

 

Kako stvari treba da funkcionišu?

Ne dajte se zavarati. U trenutku kada ste platili proizvod koji ste kupili, ne prestaje svaka obaveza prodavca prema Vama.

Imate pravo da očekujete uslugu koja će izaći u susret svim Vašim potrebama. Potpuna usluga podrazumeva mogućnost prodavnice da Vam obezbedi i pomoć prilikom montaže.

Imate pravo da ne pristajete na višesatno istraživanje, a da ipak dobijete profesionalnu i sigurnu montažu TV nosača.

Imate pravo da očekujete precizne i potpune informacije i dodatnu pomoć ukoliko se opredelite da sami montirate TV nosač.

Da li ćete to dobiti u velikim prodavnicama tehničke robe? Svakako NE.

Većina takvih prodavnica nema ni dovoljan broj prodavaca na odeljenju.

 

Šta mi nudimo?

Stručna uputstva i profesionalnu montažu.

Na našem sajtu možete pronaći precizne i praktične savete za montažu TV nosača, kao i brojna enterijerska rešenja. Pronaći ćete podatke o tome kako odabrati nosač u skladu sa Vašim potrebama, kako odrediti idealnu visinu i udaljenost televizora s obzirom na Vaš enterijer, ili kako što brže i što jednostavnije montirati TV nosač.

Ukoliko Vam to ne bude dovoljno, a živite na teritoriji Beograda, možete kontaktirati našu službu montaže i zatražiti pomoć. Iza našeg tima stoji trinaestogodišnje iskustvo u montaži različitih nosača na svim tipovima zidova.

Za koji god nosač da se opredelite, tu smo da obezbedimo stručnu i efikasnu montažu. Izbegavate nered, štedite na vremenu, sigurni ste da je nosač postavljen profesionalno i da je Vaš televizor bezbedan i na pravom mestu.

Kvalitet i sigurnost velike prodavnice tehičke robe nosače za televizore uključuju kao dodatnu opremu i ne tretiraju ih kao bitan faktor uživanja u utisku koji pruža TV.

Druga opcija je da odaberete kompaniju koja je specijalizovana za prodaju, montažu i izradu TV nosača, a čije iskustvo najbolje govori o kvalitetu.

 

Razlika je ogromna

Ona se ogleda u kvalitetu i sigurnosti. Brojne nagrade za kvalitet i dizajn koje smo osvojili na različitim sajmovima nameštaja, desetak hiljada izvršenih montaža, kao i više stotina hiljada prodatih nosača su samo neki od razloga zašto je bolje razmisliti prilikom kupovine.

Ova kupovina za Vaš televizor treba da garantuje sigurnost i maksimalnu funkcionalnost – prilagođenu Vašim potrebama.

Ako rizikujete prilikom odabira TV nosača, onda rizikujete sa tim hoćete li potpuno uživati u svom televizoru, a vrlo je verovatno i da rizikujete njegovu sigurnost.

 

Rešenje za potrebe svakog kupca

U velikim prodavnicama tehničke robe ćete tražiti rešenje za ono što Vam treba na osnovu informacija koje dolaze uz proizvod i na osnovu šturih uputstava prodavca.

Kod nas dobijate detaljna objašnjenja i odgovore, a zajedno pronalazimo najbolje rešenje za Vaše potrebe.

U zavisnosti od toga kakav je enterijer za koji kupujete nosač,  da li Vam je potreban nosač koji će istaći Vašu reklamu, poneti televizor u Vašem lokalu, ili je u pitanju nosač za televizor u kojem uživate Vi i Vaša porodica – odabir nosača može biti drastično različit.

Uz pomoć našeg prodajnog tima, pronađite TV nosač koji je najbolje rešenje za Vas. Ne kupujte na brzinu. Odaberite kvalitetnu i potpunu uslugu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top