skip to Main Content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com
5 Stvarno Dobrih Razloga Da Nabavite Zidni Nosač Za TV

5 stvarno dobrih razloga da nabavite zidni nosač za TV

Ne, ne mislimo samo na estetiku. Govorićemo o istinski bitnim faktorima zbog kojih je postavljanje televizora na zidni nosač za TV pravo rešenje za vaš dom i vašu bezbednost.

Naravno, izgled prostorije je bitan i tu nosači često igraju odlučujuću ulogu, ali ne nabavljaju ljudi zidne nosače za televizor samo zato što sjajno izgledaju. Nosači nisu primarno ni osmišljeni zbog toga.

Ono što treba da imate na umu kada razmišljate da li da ga nabavite ili ne je, pre svega, njihova funkcionalnost i praktičnost, a mi se u ovom tekstu upravo bavimo tim osobinama.

Evo koje smo bitne prednosti izdvojili.

 

1. Televizor je mnogo bezbedniji na nosaču

Nisu ni televizori što su nekad bili.

Današnji televizori su funkcionalniji, napredniji, pružaju bolju sliku i veći užitak, ali su u isto vreme i prilično veliki, a baš lagani.

Pored toga, svi znamo da često nisu ni jeftini, tako da je bezbednost televizora postala naša glavna briga. Ranije ih nije bilo moguće tako lako oboriti. Danas je, međutim, dovoljno da malo zakačite kabl i to može biti kraj veka vašeg novog, skupog televizora.

Zahvaljujući zidnom TV nosaču i spretnom prikrivanju kablova, vaš televizor je bezbedan.

Pre svega, možete ga fizički udaljiti od prostora kojim se često krećete, pa izbegavate svaku mogućnost da ga zakačite u prolazu i oborite. Ovo vam može biti dragoceno ako imate malu decu, ako vam je soba mala ili ste od onih koji vole da im enterijer bude bogat stvarima, pa vam je svaki komad prostora dragocen.

 

2. Uz zidni nosač za TV vaša soba deluje mnogo veće

Osim što vam zidni nosači štede prostor, ujedno vam dozvoljavaju da slobodnije dišete.

Veliki TV koji nije na nosaču može“ progutati“ čitav jedan deo sobe, a upravo zidni nosač za TV to sprečava. Čim postavite TV na nosač, osetićete kako vaš enterijer postaje otvoreniji, bolje organizovan i funkcionalniji.

 

3. Postižete optimalnu visinu i udaljenost

Još jedna od stvari koje teže idu sa novim modelima televizora – njihova veličina postavlja pred nas ozbiljnije zahteve kada je u pitanju njihovo pozicioniranje.

Veliki televizori su predviđeni za gledanje sa veće udaljenosti i jedino tako je moguće zaista osetiti užitak kojem su namenjeni. Međutim, ne pruža svaka prostorija mogućnost da TV udaljite u meri u kojoj je to idealno.

I tu ponovo problem rešavaju zidni nosači za TV. Ako odaberete dobar nosač, možete da iskoristite sve prednosti koje vam vaš televizor pruža.

Upravo vam nosači omogućavaju da pronađete pravo mesto za svoj televizor i uklopite ga u prostor na najbolji mogući način.

 

4. Uz pravilnu instalaciju, vaš dom postaje čistiji 

Jedna od prednosti TV nosača koja se lako zanemaruje je činjenica da oni čine naš dom čistijim.

Stvari stoje vrlo jednostavno – oni zauzimaju malo prostora, a pružaju i mogućnost da se prikriju mnogobrojni kablovi koje koristite. Na taj način, ostavljaju minimalnu površinu na kojoj se skuplja prašina i prljavština.

5. U pitanju je pametna investicija

I to na više načina.

U zavisnosti od toga za koji se nosač opredelite, izdvajate manji iznos nego da kupujete čitavu policu ili orman, a pri tome ne gubite na funkcionalnosti, bezbednosti ili, još manje, na estetici.

Upravo obrnuto.

Zidni nosači za TV su funkcionalniji (jer štede prostor i prilagođavaju se vašim potrebama), bezbedniji su (jer televizor možete postaviti daleko od ukućana), a uz njih vaš enterijer izgleda mnogo lepše nego ranije.

Izbor različitih vrsta TV nosača je zaista ogroman – od onih najjednostavnijih fiksnih, preko zglobnih ili plafonskih, do visoko funkcionalnih. Apsolutno je nemoguće da ne pronađete nosač koji odgovara vašim potrebama.

Ali morate biti oprezni.

Ako pogrešno odaberete, to se može pretvoriti u jednu od najgorih investicija koju ste ikada napravili.

Dovoljno je da nabavite TV nosač sumnjivog kvaliteta i sve čemu ste se nadali će se raspršiti u tren oka – nekvalitetan nosač za televizor može biti razlog da bez tog televizora i ostanete.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top