skip to Main Content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com
Držači Za Zvučnike – Evo Zašto Ih Morate Imati

Držači za zvučnike – Evo zašto ih morate imati

 

Volite dobru muziku i pravi ste filmofil? Volite da provodite prijatne trenutke u svom domu? Onda sigurno znate i u čemu je razlika između pristojnog užitka i neponovljivog užitka kada su muzika i film u pitanju.

 

Razlika je u dobrom zvuku!

Da, možete pogledati i film na slabijim zvučnicima i poslušati neku novu pesmu na tim istim zvučnicima… Ali to nikako ne može biti ono što zaista želite…

Ono što potpuno menja vaš osećaj, ono gde prestaje običan utisak, a počinje uzbuđenje i pravi doživljaj, to je jasan, intenzivan zvuk. On prenosi dramatične situacije, čujete svaki takt muzike, odjek koraka glumca od jednog do drugog zvučnika, kao da je tu, u vašoj sobi. Sve što slušate ili gledate postaje jasnije i lepše.

Ipak, dobri zvučnici sami po sebi nisu dovoljni.

Da biste iskoristili sve prednosti vaših zvučnika, potrebni su vam držači pomoću kojih postavljate zvučnike na pravu poziciju, činite ih bezbednim i ispunjavate čitavu sobu uzbuđenjem i dinamikom.

 

Drzaci-za-zvucnike

 

Šta vam omogućavaju držači za zvučnike?

Pravilno raspoređen zvuk

Zahvaljujući držačima za zvučnike, možete svoje zvučnike pozicionirati tako da pokrijete čitavu prostoriju. Ako dobro promislite o rasporedu zvučnika, u dobrom zvuku možete uživati i iz fotelje, i sa svoje garniture.

Ukoliko vam je potrebna pomoć u planiranju i organizovanju položaja za zvučnike, naš tim vam stoji uvek na raspolaganju.

 

Mesto u prvom redu

… za projekciju najnovijeg filma ili za koncert koji ste baš želeli da posetite, a niste mogli. Držači za zvučnike omogućavaju vam da zvuk bude blizu vas ili oko vas, čak i kada su vaš TV ili računar daleko od mesta na kojem sedite.

Zbog zvuka vam udaljena slika neće smetati, a doživljaj će biti potpuniji i upečatljiviji. Ovo ne važi samo za filmove, serije ili muziku.

 

Mnogo više zabave

Sve te moćne zvučne efekte koji prate igrice ili filmove možda čak i ne uspete da čujete ako imate slabije ili loše raspoređene zvučnike. Uz dobre zvučnike i njihovu dobru organizaciju stvari postaju mnoooogo dramatičnije.

Ako nam ne verujete, probajte da odigrate neku igricu sa jakim zvučnicima raspoređenim po sobi. Preporučujemo neku horor igricu, na primer.

 

Mnogo više reda

Jedna od bitnih prednosti nosača za zvučnike je ta što ne morate da pazite da ne oborite zvučnik koji ste postavili na komodu, jer ne znate tačno gde biste ga smestili. Možete zaboraviti i na to da se ne sapletete o neki od kablova koji vode do zvučnika koji držite na podu.

Držači za zvučnike omogućavaju vam jasnu organizaciju prostora i to ne samo kada je akustički doživljaj u pitanju. Odaberite raspored zvučnika i, zahvaljujući veštoj i stručnoj montaži našeg tima organizujte svoj prostor, prikrijte kablove i uživajte.

 

Najbolje od vaših zvučnika

Da bi vaši zvučnici potpuno ispunili svoju svrhu, morate im obezbediti okruženje koje im odgovara. To znači da protok zvučnih talasa ne sme da bude ometan.

Zvučnik koji je zaklonjen nekim delom nameštaja ili je prislonjen na nešto ne može dati jasan zvuk kao i onaj koji je na poziciji koja mu odgovara i kojem ništa ne smeta.

Držači za zvučnike vam upravo to omogućavaju.

Ne samo da pružaju mogućnost da se zvuk slobodno kreće, nego apsolutno ni na kakav način ne menjaju akustička svojstva zvučne kutije.

Drzaci-za-zvucnike

 

I ne samo u vašem domu

Da, svima nam je, kada pomislimo na zvučnike, prva asocijacija naš dom u kojem uživamo i opuštamo se. Ipak, držače za zvučnike možete koristiti i u poslovnom prostoru, na javnim mestima, naročito ukoliko se bavite prodajom ili organizujete promociju kojom želite da privučete prolaznike.

Dobra muzika, jasna poruka i dobro postavljeni zvučnici su više nego dovoljni za takav poduhvat.

 

Kako da odaberete prave držače za zvučnike?

Dobra stvar kod držača za zvučnike je ta što su oni, uglavnom, univerzalni i niste ograničeni tipom zvučnika koji koristite. Ono na šta ipak treba da obratite pažnju jeste veličina zvučnika.

Bitno je da se raspitate o nosivosti nosača koji kupujete, da biste bili sigurni da nosač koji birate može da ponese težinu vaših zvučnika.

Načelno, postoje mali zvučnici (do 5 kg), srednji zvučnici (do 15 kg), veliki zvučnici (do 25 kg) i profesionalni modeli zvučnika (zvučnici velikih dimenzija, teški preko 25 kg).

Vi, dakle, birate nosač koji odgovara veličini i težini vaših zvučnika.

U Art Support-u možete pronaći kvalitetne, pouzdane nosače za sve veličine zvučnika, a stojimo vam na raspolaganju za sve eventualne nedoumice prilikom odabira zvučnika.

 

Drzaci-za-zvucnike-.primer-u-prostoru

 

Razmislite i o funkcionalnosti nosača zvučnika

Držači zvučnika mogu biti fiksni i u tom smislu vas oni mogu najviše ograničavati. Ukoliko se opredelite za ovakav model nosača, ozbiljno promislite o tome na koje mesto postavljate zvučnik.

Ovi nosači su, ipak, manje traženi od nosača koji omogućavaju pomeranje u levu i desnu stranu ili od nosača koji pružaju mogućnost nagiba. Nosači koje možete pomerati levo i desno ili nosači sa nagibom su daleko funkcionalniji i prilagodljiviji.

Preporučujemo da se odlučite za neki od njih, jer tako možete da prilagođavate položaj zvučnika svojim potrebama, broju ljudi u prostoriji i njihovom rasporedu. Uz njih zvuk lakše usmeravate u pravcu koji želite i koji vam je u tom trenutku potreban.

 

Ispunite svoje dane lepšim zvukom

Koje god zvučnike da imate, nema razloga da ne uživate u njima u potpunosti. Uz pravilan raspored i profesionalnu montažu, dobijate potpuno novi ugođaj.

Pogledajte našu ponudu držača za zvučnike, pozovite nas i ispunite svoj život dobrim zvukom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top