skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com
Kućni Bioskop I Projektor – Podignite Vaša Porodična Druženja Na Viši Nivo!

Kućni bioskop i projektor – podignite vaša porodična druženja na viši nivo!

 

Ko ne voli zajedničke porodične večeri uz gledanje filma?

Jesu li uspeli da smisle neku bolju zabavu od gledanja utakmice, uz sve prateće efekte, u svom domu? A scene iz omiljenih serija – ima li nekog kome je svejedno da li su na malom ekranu ili se prostiru na čitavom zidu?

Neke stvari se nikad ne menjaju i to je jednostavno tako.

 

Kućni bioskop svi vole, svi uživaju u njemu i to se neće promeniti.

Na svu sreću, ono što se menja jesu mogućnosti da uživamo sve više i bolje.

Ranije su se porodice okupljale uz mali ekran, posmatrale crno-bele slike i tako provodile svoje večeri. Ali, vi i vaša porodica i prijatelji – vi sada možete mnogo više.

Možete da gledate filmove i serije, a da se slika prostire, ne u nekoliko desetina centimetara, već da zahvata i čitav zid! Možete da pratite utakmice, a da vam se čini da ste stvarno na tribinama. Možete da gledate Game of Thrones i da se debelo zabrinete hoće li vam neki od tih silnih mačeva poseći kožnu garnituru. Toliko može da izgleda realno.

 

Šta vam treba?

    • Projektor koji zadovoljava vaše potrebe – O tome kako da odaberete pravi projektor za vas smo pisali ovde.
    • Platno za projektor Ono nije obavezno, jer se slika može projektovati i na zidu, ali je uz platno slika preciznija i čistija. Sve zavisi od vaših potreba i želja.
    • Regulisanje svetlosti u prostorijiIdealni uslovi u kojima se odvija projekcija zahtevaju što manje svetlosti. Pobrinite se da prostorija u kojoj se nalazi projektor pruža mogućnost da smanjite dotok svetlosti ili ga potpuno uklonite, jer previše svetlosti razuđuje i razvodnjava sliku.
    • Dobro raspoloženje Ni ono nije obavezno, jer je vrlo verovatno da će vas uzbudljiva projekcija oraspoložiti.

 

Koje su prednosti?

Projektor za kućni bioskop je odličan izbor za one koji žele jači doživljaj i više uzbuđenja dok gledaju svoj omiljeni program. I to nije slučajno.

Projektor vam obezbeđuje ove 3 prednosti:

 

1. Velika, jasna slika

Bilo da gledate film ili seriju, slike projektovane na platno ili zid su veće nego što ste navikli, a ne gube na kvalitetu.

 

2. Ekonomičnost

Projektori mogu da postignu širinu slike kakvu mogu da omoguće TV monitori neobično velikih dimenzija. Iako je na televizoru slika efektnija, projektori ipak znače uštedu za vaš budžet, budući da su televizori takvih dimenzija daleko skuplji.

 

3. Praktičnost

Projektori su izuzetno praktični, jer ne zauzimaju mnogo prostora i možete ih staviti gde god vam najviše odgovara.

Svakako je najbolji i najpraktičniji izbor odabir plafonskog nosača za projektor, jer time ne remetite prostor u kojem se krećete, projektor vam ne smeta, možete prikriti kablove i ponašati se kao da on nije tu. (Za sve nedoumice kada je u pitanju montaža nosača, kao i za pomoć prilikom odabira pravog nosača za projektor nas slobodno kontaktirajte).

 

Na šta treba obratiti pažnju ako želimo kućni bioskop i projektor

Ako ste spremni za potpunu promenu načina na koji ste do sada uživali u kućnim projekcijama i rešili ste da obogatite svoj dom novim projektorom, evo na šta treba obratiti pažnju.

 

Koliko veliku sliku želite

Ovo zavisi od većeg broja faktora. Zavisi od veličine zida, ali i od veličine prostorije u kojoj ste. Zavisi od toga koliko ste udaljeni od slike koju posmatrate. Ako odaberete preveliku sliku, a prostorija je mala, to može predstavljati smetnju i može vam biti pravo opterećenje za gledanje.

 

Udaljenost projektora od platna na kojem se projektuje

Ovo, opet, zavisi od toga koliko veliku sliku želite. Iako projektori daju sve veću sliku što ih više udaljavate od zida ili platna, morate imati na umu da nisu svi projektori istog kapaciteta. Ako vaš projektor postavite predaleko, a on nije u stanju da projektuje dovoljno jasnu sliku, vaša kućna zabava će se pretvoriti u pravi fijasko.

Naš tim stručnjaka ima bogato iskustvo u postavljanju nosača za projektore i možete računati na profesionalnu podršku prilikom odabira odgovarajućeg mesta za nosač vašeg novog projektora. Pozovite nas kako bismo zajedno pronašli idealno mesto za vaš projektor.

 

Pozicioniranje projektora

Prilikom pozicioniranja projektora, vrlo je bitno da obratite pažnju na to da projektor bude centriran u odnosu na površinu na kojoj će se prikazivati ono što gledate. To je jedini način da izbegnete prelomljene ili iskrivljene slike.

Ono što vam ovde značajno olakšava posao su nosači koji omogučavaju podešavanje, pomeranje na gore ili dole, kao i povećavanje rastojanja od plafona. Zato preporučujemo Monoprojector, plafonski nosač koji vam omogućava da prilagođavate poziciju projektora u skladu sa zahtevima svake projekcije.

 

Neka uživanje počne

I to je to. Odabrali ste projektor, odabrali mesto na koje ćete postaviti nosač za projektor, ostaje vam još samo da odaberete neki od nosača iz naše ponude. Neka druženja u vašem domu dobiju jednu potpuno novu dimenziju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top