skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com
Kako Da Odaberete TV Komodu Koja će Zadovoljiti Sve Vaše Potrebe?

Kako da odaberete TV komodu koja će zadovoljiti sve vaše potrebe?

Kupovinu TV komode ne bi trebalo da posmatrate kao nešto što se radi usput i za to postoji mnogo dobrih razloga. Zamislite nestabilnu i nesigurnu komodu sa koje je nov televizor upravo počeo da pada i eto nam prvog stvarno dobrog razloga.

TV komode su bitan deo našeg enterijera, mogu nam olakšati ili zakomplikovati život, mogu biti trajne i pouzdane, a mogu biti i nekvalitetne toliko da ćemo ubrzo zažaliti što smo ih kupili.

Njih ne kupujete samo da biste imali gde da postavite svoj novi televizor. Koristiće vam i da ona bude funkcionalna, stabilna, da ulepša vašu sobu i učini je modernijom.

Zato je bitno da je birate pažljivo i da ne razmišljate o njoj kao o usputnoj investiciji. Odaberite TV komodu koja je kvalitetan oslonac za vaš televizor i koja zadovoljava vaše estetske kriterijume.

Evo naših saveta…

 

1. Imajte u vidu veličinu televizora

 

Cell 06 Arancio

Vrlo je važno da uskladite veličinu svog novog televizora sa komodom koju kupujete. Preporučujemo da širina komode bude veća od od širine televizora makar nekoliko centimetara.

Ovo je bitno ne samo zbog toga što želite dobar i pouzdan oslonac za svoj TV, već i zbog toga što mala komoda koju TV svojom veličinom prevazilazi nije dobro stilsko rešenje i odaje utisak nesklada.

Za najbolji estetski rezultat, odaberite TV komodu koja vam pruža mogućnost da prikrijete kablove, a može biti i efektan dodatak celokupnom enterijeru.

Najsavremenija dizajnerska rešenja nude komode koje se sastoje iz većeg broja ćelija koje ćete moći da kombinujete i prilagođavate svom ukusu i potrebama. Zato obavezno proverite specifikaciju komode prilikom odabira kako biste mogli da uporedite njenu dužinu i veličinu televizora za koji je predviđena.

 

2. Visina komode

Na sreću, rešavanje ovog problema nam je umnogome olakšano. Danas na tržištu možete pronaći izuzetno praktične TV komode koje možete rotirati i prilagođavati svojim potrebama i zahtevima koje nameće prostorija.

A možete se i odlučiti za postavljanje televizora na zid, čime ćete uštedeti na prostoru i postići odličan efekat.

 

3. I naravno – izdržljivost komode

Ergo-Silver-TV-komoda

Jer ne želite komodu koja će popustiti pod teretom vašeg televizora. Posledice toga i sami možete da zamislite i sigurno znate koliko mogu da budu neprijatne. Ozbiljni i odgovorni dizajneri će u specifikacijama navesti maksimum težine za koji je komoda predviđena.

Ipak, imajte na umu da predviđena masa koja je navedena podrazumeva stručnu i besprekornu montažu komode.

A ako želite da budete sigurni da ste napravili dobar izbor, odaberite komodu koja predviđa veću težinu nego što je težina vašeg televizora. Tako sigurno nećete pogrešiti.

Pratite ove savete i krenite u kupovinu nove TV komode bez brige. Ukoliko imate još nekih nedoumica, javite se našem stručnom timu.

 

Bonus savet

Ne propustite da pogledate našu specijalnu ponudu dizajnerskih TV komoda poznatih italijanskih proizvođača. Možete pronaći moderne, kvalitetne i pouzdane komode po cenama nižim i do 80%.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top