skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com
9 Problema Koje Držač Dva Monitora Sigurno Rešava

9 problema koje držač dva monitora sigurno rešava

Jedan monitor odavno više nije dovoljan. Ali dva monitora već mogu da budu problem.

Kako uštedeti na prostoru? Šta ako nemate dovoljno veliki sto? Kako koristiti dva monitora u isto vreme, a da to korišćenje ujedno bude prijatno?

Dobra vest je da ne morate da kupujete novi sto, niti da provodite sate radeći u neudobnom položaju.

Double Desk vam pomaže da što bolje organizujete prostor, uštedite vreme, a poziciju monitora prilagodite svojim potrebama.

Evo u čemu vam sve Double Desk može pomoći…

 

1. Držač dva monitora štedi vaše vreme

Bilo da ste po zanimanju web ili grafički dizajner, bavite se prevođenjem, programiranjem, novinarstvom, radite u banci, ili se bavite ma kojim drugim poslom koji zahteva rad na računaru, znate koliko često se dešava da vam je potrebno da imate u isto vreme otvorene dve kartice, dva dokumenta, ili dve radne površine.

 

 

Znate i koliko stalni prelasci sa jedne stranice na drugu zbog kopiranja, pregleda, ili ispravki mogu da usporavaju i nerviraju.
Upravo zbog toga Double Desk držače koriste brojne kompanije i brojni frilenseri.

Kada postavite svoje monitore na ovaj držač, dobijate mogućnost da u isto vreme pregledate dva dokumenta, lakše upravljate njima i unosite izmene.

To za vas znači ogromu uštedu vremena, lakše rešavanje radnih zadataka i poboljšanje celokupnog učinka.

 

2. Štedite novac

U doba kada se kao pravo rešenje nameću skupi monitori velike površine, uz 4K rezoluciju, dobra je vest da ipak možete da uštedite novac, a da priuštite sebi podjednako praktično i efikasno rešenje.

Uz Double Desk držače imate mogućnost da koristite dva, značajno jeftinija monitora, pomoću kojih možete da otvarate različite strane dokumenata u isto vreme.

Sada imate stalnu pomoć u radu za manje novca.

Nije loše, zar ne?

 

3. Položaj monitora koji se prilagođava

Desktop monitore nije lako prilagoditi našim potrebama.

Može vam smetati izvor svetlosti ili ugao pod kojim morate da radite. Možete ugroziti svoje zdravlje ukoliko stalno sedite u položaju koji vam ne odgovara. Možda vam se čini da bi ovi problemi sa dva monitora bili još veći?

Ipak, stvari ne stoje tako.

Double Desk držači su visoko funkcionalni. Odlikuje ih izuzetna fleksibilnost. Zahvaljujući pokretljivoj glavi nosača, monitore možete postavljati u položaj koji vam odgovara kad god poželite.

 

 

Možete ih rotirati, pomerati iz horizontalnog u vertikalni položaj, možete ih postaviti tako da izbegnete odsjaj svetlosti – sve u zavisnosti od toga kako vam najviše odgovara.

Zahvaljujući tome, vaš rad je daleko prijatniji i, samim tim, efikasniji.

 

4. Samostalnost u radu čak i kada vam se to čini nemogućim

Ako ste i vi među onima koji ne vole da im neko stoji nad glavom dok rade, Double Desk držači za dva monitora će vam postati omiljeni dodatak.

Zahvaljujući upotrebi dva monitora, ljudi lako mogu da prate ono što radite, a pri tome neće biti potrebe da vas uznemiravaju tako što će stajati pored vas.

Podelite ono što radite preko drugog monitora, i završavajte vaš posao u miru.

 

5. Sinhronizovana i efikasna saradnja sa kolegama

U slučajevima kada sa kolegama treba da radite u isto vreme na jednom projektu, postavite veći broj monitora pomoću Double Desk držača i bićete više nego zadovoljni rezultatima vašeg zajedničkog rada.

Kada svako radi odvojeno možete lako doći u opasnost da vam rad ne bude usaglašen. Ipak, dok radite zajedno na istom projektu kojem pristupate sa različitih monitora, a u istoj ste prostoriji, ova opasnost je izbegnuta.

Sada možete da razmenjujete ideje, u isto vreme dajete zajednički doprinos i završite zadatak ranije nego inače.

držač dva monitora

 

6. Držač dva monitora rešava nedostatak prostora

Double Desk držači dva monitora omogućava vam da maksimalno iskoristite svoj radni prostor.

Možete montirati veći broj monitora iznad istog radnog stola, bez osećaja pretrpanosti i gužve.

Ako dva monitora ne zadovoljavaju vaše potrebe, možete postaviti dva Double Desk držača jedan pored drugog. Tako ćete omogućiti sebi i svojim kolegama da bez gužve i problema koriste četiri monitora u isto vreme, a nećete imati problema sa tim kako da ih organizujete.

Mogućnosti su brojne, a zavise od prirode i potreba vašeg posla.

 

7. Kako što bolje predstaviti svoje ideje

Dva monitora omogućavaju vam i da istovremeno imate pred sobom dve različite perspektive jedne poslovne ideje, ili da u isto vreme prezentujete različite faze projekta.

To će vama samima omogućiti da steknete jasnu sliku o poslovnom poduhvatu u koji se upuštate, da pratite način na koji se on razvija, ali i da sve to podelite sa svojim kolegama ili partnerima na način koji će biti jasan, pregledan i vrlo efektan.

Moći ćete da organizujete svoju prezentaciju tako da se jednim monitorom koristite Vi, a da onaj kome predstavljate svoju ideju ili posao može detaljno da je isprati na monitoru koji je okrenut ka njemu.

Na taj način pokazujete potpunu posvećenost onome što prezentujete.

I ne samo to – osoba kojoj se obaraćate će imati jasan uvid, moći će bolje da isprati i razume ono o čemu govorite i da zna da više nije posmatrač iz daljine, nego neko ko je aktivno uključen i neko čija je pažnja bitna.

 

8. Bolja organizacija i u vašem domu

Upotreba više od jednog monitora nije ograničena samo na posao.

Double Desk držač dva monitora može biti vaš kec iz rukava kada hoćete da izbegnete svađu u kući.

Ukoliko vaša deca koriste isti prostor za učenje ili zabavu, imamo sjajnu vest za vas – više ne morate da slušate negodovanje zbog toga što je neko prvi zauzeo računar.

Računar će uvek biti dostupan i za jedno i za drugo dete.

Postavite dva monitora na Double Desk nosače i uživajte u sjajnoj komunikaciji vaše dece.

 

9. A kada dođe vreme za zabavu…

…i tada na scenu stupaju Double Desk držači… Zato što su igrice koje se igraju u dvoje mnogo zabavnije ako svako ima svoj monitor.

Nabavite i vi Double Desk kako bi svoj prostor maksimalno iskoristili, svoj rad unapredili, ali i svoj dan učinili prijatnijim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top