Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Single Desk Extra držač za monitor (17” – 49”)

Dostupan na stanju: Da

Ocenjeno sa 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

11,900 din

Držač za monitor Premium kvaliteta
Dimenzije monitora: 17” – 49”
Težina monitora: do 20 kg
VESA standard: 75 x 75 i 100 x 100
Nagib: +50°/- 20°
Pomeranje levo-desno i gore-dole: +/- 90°
Rotacija: +/- 180°
Dužina ruku nosača: 473 mm
USB port: 1xUSB 3.0 Port, 1xTip-C
Nosač je izrađen od aluminijuma i čelika sa plastičnim zaštitnim maskama. Crne je boje.

Pogodan je i za zakrivljene ekrane.

 

Opis

Single Desk držač za monitor predstavlja premium dizajnersko i funkcionalno rešenje za sve one koji žele da učine svoj radni dan komfornijim.

Single Desk nosač za monitor ima osnovu koja se pričvršćuje za sto (princip stege) i jednu fleksibilnu ruku sa zglobovima koje izlaze iz baze montirane na stolu. Zbog fleksibilnosti ruke i glave nosača, monitor je moguće postaviti u bilo koji položaj. Postavite monitor tako da vaša pozicija gledanja ne opterećuje vaše oči, vratne i leđne mišiće (vaše oči bi trebalo da su u ravni sa sredinom ekrana – uz maksimalno odstupanje gore-dole u rasponu od gornje do donje trećine ekrana).

Pozadina monitora se pričvršćuje za glavu držača koja podržava VESA standard 100 x 100 i 75 x 75. Glava nosača poseduje zglob koji omogućuje rotiranje monitora i prebacivanje iz horizontalnog u vertikalni položaj.

Zbog ergonomske fleksibilnosti ruke nosača moguće je postaviti idealnu poziciju monitora koja sprečava odsjaj dnevnog ili veštačkog svetla. Ekrane monitora osim rotacije možete nagnuti i namestiti u bilo koju poziciju koja obezbeđuje optimalan ugao gledanja i komfor.

Single Desk držač za monitor poseduje “cable management” sistem, pa kablove možete provući kroz nosač i na taj način sprečiti nered koji oni obično prouzrokuju. Pogodan je i za nove, zakrivljene modele monitora.

Sistem zglobova i konstrukcija držača sa amortizerima omogućuje lako pomeranje gore-dole i levo-desno.

U bazi nosača postoje produžni USB C i USB 3.0 kablovi za prenos podataka i punjenje nekog od vašeg uređaja, tako da se ne morate saginjati do kućišta računara, već vam je na dohvat ruke.

Priuštite sebi maksimalnu fleksibilnost i uživanje u radu uz Single Desk držač za monitor.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top