skip to Main Content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com
Plafonski TV Nosač – Eto Reklame I U Vašoj Prodavnici!

Plafonski TV nosač – Eto reklame i u Vašoj prodavnici!

Najnoviji trend u reklamiranju je postavljanje velikih LCD ili LED televizora u prodavnicama, marketima ili izlozima. Cilj svih reklamnih poruka je da se privuče pažnja potencijalnog kupca i da se probudi želja za kupovinom reklamiranog proizvoda. Dokazano je da je reklama najviše efikasna ukoliko se prikazuje na mestu kupovine.

Kako da postavite televizor na pravo mesto? Kako da ga montirate, a da ne zauzimate prostor? Otkrivamo sigurno i atraktivno rešenje za Vašu prodavnicu …

 

Kako vam ovaj plafonski TV nosač može pomoći?

LCD 5 je plafonski nosač za TV iz našeg asortimana koji će Vašu prodavnicu učiniti modernom i atraktivnom, a pri tome će učiniti da reklama na pravi način i na pravom mestu dopre do podsvesti Vaših kupaca.  LCD 5 je plafonski TV nosač za LCD/LED/TFT. Odgovara dijagonalama TV-a od 17″ do 42″, a njegova nosivost je do 30 kg.

Raspon rupa na poleđini televizora tj VESA standard je maksimalno 200 x 200. LCD 5 plafonski nosač za TV je sastavljen od baze koja se montira na plafon, teleskopskog centralnog stuba i glave nosača sa zglobom na koji se montira TV.

Osim u prodavnicama, marketima i izlozima, koristi se i u ostalim prostorijama gde nije moguće postaviti televizor na zid (npr. stakleni zidovi ili neka druga enterijerska nemogućnost) ili tamo gde je projektovano postavljanje televizora na plafon.

LCD 5 plafonski nosač za TV je izuzetno praktičan, jer osim velike funkcionalnosti ima ugrađen i cable management system koji sakriva sve interkonekcijske i strujne kablove. Centralni stub je teleskopskog tipa i može se podešavati odstojanje od plafona u rasponu od 870 – 1560 mm. Osim toga moguće je rotirati ekran, odnosno televizor oko centralnog stuba za svih 360˚ i oboriti ga do 20˚.

LCD 5 plafonski nosač za TV

LCD 5 plafonski nosač za TV

U slučaju da želite montirati veće LED ekrane koji na svojoj poleđini imaju VESA standard od 400 x 400 na LCD 5 plafonski nosač za televizor možete dodat adapter za proširenje VESA standarda na 400 x 400 (pogledati adaptere u kategoriji – Ostali nosači).

Jedina ograničavajuća okolnost je težina televizora i ona ne sme preći 30 kg (kolika je nosivost LCD 5 plafonskog nosača).

LCD 5 plafonski TV nosač u svom kompletu za montažu sadrži i Fischer tiplove. Fischer tiplovi Vam omogućuju montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

U slučaju ovakve plafonske montaže preporučujemo isključivo upotrebu Fischer tiplova UX tipa.

Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, tako da u tom slučaju na plafonski nosač za TV nije poželjno stavljati televizore teže od 20 kg.

Pošto je najnovija generacija LED televizora izuzetno lagana, primenom Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u postavku televizora na plafon od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i plafon napravljen od gips karton ploča. U svakom slučaju možete kontaktirati našu službu montaže za konsultacije oko fiksiranja nosača na plafon.

 

Kako ovaj nosač može doprineti Vašoj prodavnici, a samim tim i Vašoj prodaji?

Dobiti od postavljanja plafonskih TV nosača u Vašoj prodavnici su sledeće:

  • odlično enterijersko rešenje
  • Vaša prodavnica će delovati moderno i atraktivno
  • podstičete povećanje kupovine proizvoda
  • ne zauzimate prostor postavkom televizora
  • TV je sigurno montiran na plafonu
  • možete reklamirati više proizvoda postavkom više televizora u različitim prodajnim odeljcima
  • mogu se lako istaknuti prednosti reklamiranog proizvoda
  • reklamna poruka putem televizora zamenjuje posao promotera ili konsultanta

 

Ukoliko mislite da plafonski TV nosač ipak nije idealno rešenje za Vaš prostor, pogledajte u asortimanu naše internet prodavnice ostale vrste TV nosača. Svaki nosač za televizor ima detaljno opisane karakteristike, a svi TV nosači kompanije Art Support imaju garanciju 7 godina!

Za detaljnije informacije uvek možete kontaktirati našu prodajnu službu koja je uvek tu da odgovori na sve Vaše nedoumice. Ukoliko se nalazite na teritoriji Beograda, a niste sigurni da ćete uspeti pravilno da montirate plafonski nosač za TV, možete kontaktirati našu službu montaže.

Naš tim montažera sa 14-togodišnjim iskustvom će doći u Vaš prodajni prostor i montirati TV nosač brzo i efikasno, sa stručnim alatima i bez prašine!

Ovaj članak ima 3 komentara
  1. Zanima me plafonski drzac za televizor od 55 inči. Došao bih da to kupim od vas kao i jedan zidni nosač za 43 inci. Molim vas javite jel imate na stanju

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top