Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Alto System – mobilni podni nosač za dva televizora

Dostupan na stanju: Da

Ocenjeno sa 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Čelični mobilni podni nosač za dva televizora LED/LCD
Dijagonala TV-a: do 65” (2 televizora dijagonale do 65”)
Težina TV-a: do 2 x 35 kg = do 70 kg (do 35 kg po televizoru)
VESA max do: 600 x 400

Mobilan podni TV nosač za dva televizora, crne boje.

Opis

Na Alto System mobilni podni nosač za TV se mogu montirati dva prezentaciona ekrana (LED ili LCD).

Alto System pokretni podni TV nosač se sastoji od pokretne baze sa točkićima, dva vertikalna stuba i dve spojene glave sa fiksnim nosačima televizora.

Pokretna baza je projektovana tako da velika stabilnost koju poseduje doprinosi atraktivnosti nosača, a samim tim i prezentacionog prostora.

Na bazi se nalazi pokretni sistem točkova sa kočnicama koji će Vam omogućiti lako pomeranje Vašeg prezentacionog AV centra. Nakon odabrane pozicije jednostavno zakočite točkove i tako fiksirate nosač u odabranom položaju.

Poseduje i nosač za kameru, a postoji mogućnost da se na njega montira nosač za laptop. LCD, LED TV displej ili monitor mogu da se postave vertikalno i horizontalno.

Alto System poseduje cable management sistem tj. ostavljen prazan prostor gde možete smestiti višak kablova (produžni strujni kablovi, HDMI kablovi, itd…). Kablovi se tada ne vide, nego su skriveni i ostavljaju uredan vizuelan utisak.

Alto System mobilni podni nosač za dva televizora je zbog svega navedenog neophodan partner na predavanjima, konferencijama, u prodavnicama, tržnim centrima, bankama, javnim objektima, televizijskim studijima, diskotekama, …

Prenesite vašu poruku potencijalnoj publici na najbolji način.

Ovaj nosač izrađujemo samo po zahtevu, prilagođavajući ga vašim specifičnim potrebama. Kontaktirajte našu prodajnu službu kako bismo vam izašli u susret.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top