Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Video Wall 2 – Nosač za video zid

Dostupan na stanju: Da

Ocenjeno sa 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

12,000 din

Video zid – Modularni čelični nosač za LED/LCD ekrane 
Dijagonala jednog ekrana: 45”-70”
Nosivost nosača: do 70 kg (po ekranu)
VESA max do: 600 x 400
Mogućnost nagiba:-5° do +3°
Fino podešavanje: +3° do -3°
Minimalna udaljenost ekrana od zida: 143 mm
Maksimalna udaljenost ekrana od zida: 306 mm

Mat crne boje.

Opis

Nosač za video zid Video Wall 2 omogućuje vam profesionalno rešenje za montažu video zida. Nudi vam univerzalnu kompatibilnost za sve monitore (televizore) težine do 70 kg i maksimalnim VESA standardom do 600 x 400.

Obezbeđuje vam neograničene kombinacije broja televizora i njihovo kombinovanje po horizontalnoj i vertikalnoj osi – 2, 3, 4, 6, 8, 9 i više ekrana.

Poseduje ugrađen mehanizam za laku montažu i demontažu bilo kog televizora iz sklopljene konfiguracije video wall-a, pristup priključcima na pozadini ekrana, kao i fino podešavanje u 6 tačaka po 3 ose – vertikalnoj, horizontalnoj i po dubini. Na taj način se dobija besprekorno poravnanje više ekrana koji na kraju montaže izgledaju kao jedan veliki ekran.

Nakon instalacije bočni pomak nosača omogućava da ekrani lako klize i da se spoje u homogenu celinu, što pojednostavljuje instalaciju i kasnije održavanje.

Na Video Wall 2 nosače montirate video zid na kojem prikazujete razne video zapise  – reklamne poruke, važne informacije, edukativni materijali i drugi video sadržaji. Koja god da je namena vaše poruke, pružite vašim klijentima/kupcima neponovljiv doživljaj velikih pokretnih slika.

Bez obzira na prostor u kojem želite da ga primenite, video zid svojom veličinom i pojavom obezbeđuje wow-efekat i impresionira sve posmatrače.

Po karakteristikama je vrlo sličan modelu nosača Video Wall, samo je manje sofisticiranog izgleda i poseduje sve karakteristike za nameštanje besprekornog video zida.

Ukoliko nemate iskustva u montaži video zida na ovaj nosač i ovo vam sve deluje suviše komplikovano, mi to možemo učiniti umesto Vas.

Kontaktirajte nas za dodatne informacije, savete i dogovore. 

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top