skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Audio Tech nosači za DVD

Dostupan na stanju: Ne

1,590.00 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Nosač za audio – video opremu
Težina uređaja: do 25 kg

Metalni nosač crne boje sa plastičnom maskom.

Nema na zalihama

Kategorija:

Opis

Audio Tech nosači za DVD su konstruisani za postavljanje AV uređaja na zid. Robusna konstrukcija omogućava Vam da na njega možete postaviti više od jednog uređaja pod uslovom da zbir težine svih uređaja ne prelazi 25 kg. To znači da na Audio Tech DVD nosač možete postaviti i pojačalo (receiver), DVD player, CD player, blu-ray player, satelitski tuner i ostale komponente.

Sastavljen je od baze nosača koja se montira na zid, ukrasne plastične maske (služi za sakrivanje kablova i za prikrivanje montažnih pozicija u zidu) i ruku nosača sa protivklizajućim plastičnim apsorberima.

Moguće je plastične apsorbere pomerati duž ruku nosača i postaviti na pozicije koje najviše prijanjaju uz postavljenu komponentu. Samim tim ćete obezbediti maksimalnu sigurnost i bezbednost postavljene komponente na Audio Tech nosač za DVD.

Audio Tech nosači za DVD imaju i veliku primenu u objektima javne namene, cafe-i, barovi, klubovi,… za postavku težih audio pojačala, DJ mixera i ostale audio opreme. U svakom slučaju ga možete kreativno koristiti za rešavanje problema postavljanja raznih uređaja na zid.

Audio Tech nosači za DVD u svom kompletu za montažu sadrže i Fischer tiplove. Fischer tiplovi Vam omogućuju montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, tako da u tom slučaju na zidne nosače za DVD nije poželjno stavljati uređaje teže od 20 kg.

Primenom Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u postavku uređaja na zid od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i zid napravljen od gips karton ploča.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top