skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Audiomagix zidni nosač za DVD i audio uređaje

Dostupan na stanju: Da

2,492.00 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Fiksni zidni nosač za DVD/VIDEO/HI-FI uređaje,
Težina uređaja: do 30 kg,
Udaljenost od zida: max 30 cm

Nosač sa plastičnom maskom, crne boje.

Kategorija:

Opis

Audiomagix zidni nosač za DVD je konstruisan za postavljanje audio-video uređaja na zid. Robusna konstrukcija omogućava Vam da na njega možete postaviti više od jednog uređaja pod uslovom da zbir težine svih uređaja ne prelazi 30 kg. To znači da na njega možete postaviti i pojačalo (receiver), DVD player, CD player, blu-ray player, satelitski tuner i ostale komponente.

Ovaj zidni nosač za DVD je sastavljen od baze nosača koja se montira na zid, ukrasne plastične maske (služi za sakrivanje kablova i za prikrivanje montažnih pozicija u zidu) i ruku nosača sa protivklizajućim plastičnim apsorberima. Samim tim obezbeđena je maksimalna sigurnost i bezbednost postavljene komponente na Audiomagix zidni nosač za DVD i audio uređaje.

Audiomagix zidni nosač za DVD i audio uređaje ima i veliku primenu u objektima javne namene, cafe-i, barovi, klubovi,… za postavku težih audio pojačala, DJ mixera i ostale audio opreme. U svakom slučaju ga možete kreativno koristiti za rešavanje problema postavljanja raznih uređaja na zid.

Audiomagix zidni nosač za DVD u svom kompletu za montažu sadrži i Fischer tiplove. Oni omogućuju montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, tako da u tom slučaju na zidni nosač za DVD nije poželjno stavljati uređaje teže od 20 kg.

Primenom Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u postavku uređaja na zid od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i zid napravljen od gips karton ploča.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top