Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Easy System zidni nosač za TV (17″ – 50″)

Dostupan na stanju: Da

Ocenjeno sa 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

4,500 din

Sadrži 3 proizvoda u jednom: Fiksni zidni nosač za TV LED/LCD + nosač za DVD + Tunel skrivač kablova
Dijagonala TV-a: 17″ – 50″
Nosivost: do 30 kg
VESA max do: 200 x 200
Udaljenost ledja TV-a od zida: 36 mm
Ukupna udaljenost police od zida: 350 mm
Ukupna visina nosača: 600 mm
Boja: crna

Opis

Ovaj inovativni TV nosač je zapravo kombinacija tri proizvoda u jednom:

  1. fiksni nosač za LED TV,
  2. držač za DVD i
  3. „Tunel“ skrivač kablova.

Sve ove komponente su postavljene na stub koji se jednostavno montira na zid, pružajući vam praktično i estetski dopadljivo rešenje za postavljanje vašeg televizora.

Easy System zidni nosač za TV je idealan za televizore dimenzija 17 do 50 inča. Njegov fiksni dizajn je savršen ako želite da vaš televizor bude uklopljen kao slika na zidu. Nosivost do 30 kg omogućava vam da sigurno okačite na zid svoj televizor.

Jedna od glavnih prednosti ovog nosača je njegova mogućnost skrivanja kablova. Svi znamo koliko kablovi mogu biti neuredni i dosadni. Ali sa Easy system nosačem to više nije problem. Poseban skrivač kablova vam omogućava da svi vaši kablovi budu uredno pospremljeni i skriveni od pogleda.

Visinu police za DVD možete podešavati po želji.

Adapter VESA do 200×200 vam pruža fleksibilnost u postavljanju različitih modela televizora. A crna boja nosača je elegantna i moderna, što će se lepo uklopiti u svaki enterijer.

Easy System nosači za televizor u svom kompletu za montažu sadrže i Fischer tiplove. Fischer tiplovi Vam omogućuju montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Zbog postojanja redukovane nosivosti za Ytong blokove i gips karton ploče na zidni TV nosač nije poželjno stavljati televizore teže od 20 kg. S obzirom da su novi modeli LED televizora izuzetno lagani, primenom Fischer tiplova ćete potpuno osigurati postavku televizora na zid od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i zid napravljen od gips karton ploča.

Sada možete uživati, jer je Easy system tu da upotpuni vaše slobodno vreme.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top