skip to Main Content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Easy Box M nosač za digitalni risiver

Dostupan na stanju: Da

1,190 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Zidni nosač za digitalni risiver i ostale prateće uređaje
Materijal: metal
Boja: crna
Dimenzije: 300 x 220 mm
Nosivost: do 3 kg

Opis

Prebacivanjem analogne televizijske mreže na digitalnu u naše stanove su nedavno došli digitalni prijemnici. Međutim, pitanje je gde ih postaviti?

Problem njihovog smeštanja u prostoru možete rešiti uz pomoć Easy Box M nosača za digitalne risivere.

Postoje dva modela, i odaberite jedan u zavisnosti od veličine uređaja koji želite da stavite na njega. Easy Box M je većih dimenzija, dok je Easy Box S manjih.

Easy Box M možete koristiti i za sledeće uređaje:

  • Ruter (ADSL, Wi-Fi)
  • Risiveri za digitalnu televiziju (STB uređaj (Set Top Box risiver) – DVB T2 risiver kao što je npr. IPTV box, Total TV,… )
  • Satelitski tjuner
  • D3GO
  • DVD (težine do 3 kg)
  • Fiksni telefon

Obično digitalne risivere i ostale navedene uređaje stavljamo na orman ili negde sa strane, pošto imamo mehaničku naviku da prilikom menjanja programa uperimo daljinski ka TV-u.

Ako nam digitalni receiver, satelitski tuner ili DVD nije blizu TV-a i do njega ne dolazi signal daljinskog upravljača (ako nije u zoni reagovanja), onda se neće kanal promeniti.

Upravo iz tog razloga postavljanje digitalnog risivera ili ostalih uređaja na Easy Box M držač za digitalni prijemnik je odličan izbor.  Tada možete da postavite digitalni box iznad ili ispod televizora ili na neko drugo mesto gde će uređaj biti lako dostupan signalu daljinskog upravljača.

Easy Box M nosač za risiver za digitalizaciju omogućava Vam komfor, dok uz pomoć naših kanalica tj skrivača kablova (tunel  1, tunel 2 i tunel 90) možete sakriti kablove (strujne, antenske i interkonekcijske) i napraviti fantastičnu vizuelnu celinu.

Montaža Easy Box M nosača za digitalne prijemnike je izuzetno laka i ne zahteva prethodno iskustvo u montiranju.

U pakovanju se nalaze tiplovi i šrafovi, pa je moguće izvršiti montažu Easy Box M nosača za digitalne risivere u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top