skip to Main Content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Easy Box S nosači za digitalne risivere

Dostupan na stanju: Da

990 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Zidni nosač za digitalni risiver i ostale prateće uređaje
Materijal: metal
Boja: crna
Dimenzije: 200 x 130 mm
Nosivost: do 3 kg

Opis

Analogna televizijska mreža se nedavno prebacila na digitalnu i od tada su se u naše stanove uselili digitalni prijemnici. Međutim, pitamo se gde da ih postavimo?

Sada problem njihovog smeštanja u prostoru možete jednostavno rešiti pomoću Easy Box S nosača za digitalne risivere.

U našem asortimanu postoje dva modela koji se razlikuju u dimenzijama. Da li ćete odabrati Easy Box M koji je većih dimenzija ili Easy Box S koji je manjih, to sve zavisi od veličine uređaja koji želite da stavite na njega .

Evo koje uređaje možete postaviti na Easy Box S nosač za digitalni risiver:

  • Ruter (ADSL, Wi-Fi)
  • Risiveri za digitalnu televiziju (STB uređaj (Set Top Box risiver) – DVB T2 risiver kao što je npr. Total TV, IPTV box,… )
  • Satelitski tjuner
  • D3GO
  • DVD (težine do 3 kg)
  • Fiksni telefon

Digitalne risivere i ostale navedene uređaje obično postavimo na orman ili negde sa strane gde imamo prostora. Uglavnom, mi po automatizmu prilikom menjanja programa uperimo daljinski prema televizoru.

Ako nam receiver za digitalnu televiziju, satelitski tuner ili DVD nije blizu TV-a i do njega ne dolazi signal daljinskog upravljača (tj. nije u zoni reagovanja), onda se kanal neće promeniti.

Baš iz tog razloga postavka digitalnog prijemnika ili ostalih navedenih uređaja na Easy Box S držač predstavlja odličan izbor.  Tada digitalni box možete postaviti iznad ili ispod TV-a ili na neku drugu poziciju gde će biti lako dostupan signalu daljinskog upravljača.

Easy Box S nosač za risiver za digitalizaciju doneće Vam komfor, a pomoću naših skrivača kablova – kanalica (tunel  1, tunel 2 i tunel 90) možete prikriti kablove (strujne, antenske i interkonekcijske) i napraviti odličnu vizuelnu celinu.

Montiranje Easy Box S nosača za digitalne prijemnike je izuzetno lako i nije Vam potrebno nikakvo prethodno iskustvo za to.

U sklopu kutije se nalaze šrafovi i tiplovi, pa je moguće jednostavno montirati Easy Box S nosač za digitalne risivere u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top