skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Easy DVD nosač za DVD

Dostupan na stanju: Da

3,290.00 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Nosač za DVD i ostale audio – video uređaje.
Težina uređaja: do 13 kg

Nosač je kombinacija crnog kaljenog stakla i metala.

Kategorija:

Opis

Easy DVD nosač za DVD je elegantan crni nosač za postavljanje DVD plejera, pojačala, AV receivera i ostale audio-video opreme na zid. Sastoji se od crne metalne konzole i ploče od crno farbanog, kaljenog (armiranog) stakla.

Dizajnersko rešenje koje koristi kaljeno staklo je upravo primenjeno zbog ekskluzivnosti i lepog dizajna koje krasi kombinacija metal – staklo, a istovremeno podržava i mere bezbednosne upotrebe.

Naime, armirano (kaljeno) staklo ima mnogo veću čvrstoću od običnog stakla, a u slučaju razbijanja pretvara se u hrpu sitnih staklenih kockica  tupih ivica (kao staklo na kolima), a samim tim je i smanjena mogućnost povređivanja.

Montaža Easy DVD nosača za DVD na zid je izuzetno laka i ne zahteva prethodno iskustvo u montiranju. Easy DVD nosač za DVD i druge audio – video uređaje sadrži cable management system koji omogućava skrivanje naponskih i interkonekcijskih kablova.

Uz korišćenje zidnih skrivača kablova (model tunel 1, tunel 2,…) moguće je sakriti interkonekcijske i napojne kablove. Osim estetske funkcije skrivanja kablova cable management system Vam pomaže da na uredan način rešite međusobno povezivanje komponenti, kao i njihovo povezivanje na izvore napajanja.

Easy DVD nosač za DVD u svom kompletu sadrži sve potrebne elemente za laku montažu. Korišćenjem Fischer tiplova moguće je izvršiti montažu Easy DVD nosača za DVD u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, tako da u tom slučaju na zidni nosač za DVD nije poželjno stavljati uređaje teže od maksimalno predviđene nosivosti Easy DVD nosača (13 kg).

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Easy DVD nosač za DVD”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top