skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Easy DVD nosač za DVD

Dostupan na stanju: Da

3,290.00 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Nosač za DVD i ostale audio – video uređaje.
Težina uređaja: do 13 kg

Nosač je kombinacija crnog kaljenog stakla i metala.

Kategorija:

Opis

Easy DVD nosač za DVD je elegantan crni nosač za postavljanje DVD plejera, pojačala, AV receivera i ostale audio-video opreme na zid. Sastoji se od crne metalne konzole i ploče od crno farbanog, kaljenog (armiranog) stakla.

Dizajnersko rešenje koje koristi kaljeno staklo je upravo primenjeno zbog ekskluzivnosti i lepog dizajna koje krasi kombinacija metal – staklo, a istovremeno podržava i mere bezbednosne upotrebe.

Naime, armirano (kaljeno) staklo ima mnogo veću čvrstoću od običnog stakla, a u slučaju razbijanja pretvara se u hrpu sitnih staklenih kockica  tupih ivica (kao staklo na kolima), a samim tim je i smanjena mogućnost povređivanja.

Montaža Easy DVD nosača za DVD na zid je izuzetno laka i ne zahteva prethodno iskustvo u montiranju. Easy DVD nosač za DVD i druge audio – video uređaje sadrži cable management system koji omogućava skrivanje naponskih i interkonekcijskih kablova.

Uz korišćenje zidnih skrivača kablova (model tunel 1, tunel 2,…) moguće je sakriti interkonekcijske i napojne kablove. Osim estetske funkcije skrivanja kablova cable management system Vam pomaže da na uredan način rešite međusobno povezivanje komponenti, kao i njihovo povezivanje na izvore napajanja.

Easy DVD nosač za DVD u svom kompletu sadrži sve potrebne elemente za laku montažu. Korišćenjem Fischer tiplova moguće je izvršiti montažu Easy DVD nosača za DVD u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, tako da u tom slučaju na zidni nosač za DVD nije poželjno stavljati uređaje teže od maksimalno predviđene nosivosti Easy DVD nosača (13 kg).

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top