skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

LCD 5 NEW plafonski nosač za TV (23″ do 42″)

5,900.00 din

Plafonski nosač za TV LCD/LED/TFT
Dijagonala TV-a: 23″ – 42″
Težina TV-a: do 50 kg
VESA max do: 200 x 200
Nagib: do 25˚
Raspon visine: od 1060 – 1560 mm

Metalni nosač, crne boje sa mogućnošću prikrivanja kablova i rotacije oko centralnog stuba za 360˚.

Opis

LCD 5 NEW plafonski nosači za TV su sastavljeni od baze koja se montira na plafon, teleskopskog centralnog stuba i glave nosača sa zglobom na koji se montira televizor.

Ovakav tip nosača se koristi u prostorijama gde nije moguće postaviti TV na zid (npr. stakleni zidovi ili neka druga enterijerska nemogućnost) ili tamo gde je projektovano postavljanje televizora na plafon.

LCD 5 NEW plafonski nosači za TV predstavljaju praktično rešenje industrijskog dizajna, jer osim velike funkcionalnosti imaju ugrađen cable management system koji sakriva sve interkonekcijske i strujne kablove.

Baza nosača je izrađena tako da kablovi lako prilaze centralnom stubu i kroz njega se sprovode do TV-a. Centralni stub je teleskopskog tipa i može se podešavati odstojanje od plafona u rasponu od 1060 – 1560 mm.

Moguće je rotirati ekran, odnosno televizor oko centralnog stuba za svih 360˚ i oboriti ga do 25˚.

Jedina ograničavajuća okolnost je težina televizora i ona ne sme preći 50 kg (kolika je i nosivost ovog plafonskog nosača).

LCD 5 NEW plafonski nosači za TV u svom montažnom kompletu poseduju i Fischer tiplove. Oni omogućuju montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…). Preporučujemo isključivo upotrebu Fischer tiplova UX tipa.

Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, tako da u tom slučaju na plafonski nosač za TV nije poželjno stavljati televizore teže od 20 kg.

Pošto je najnovija generacija LED televizora izuzetno lagana, primenom Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u postavku televizora na plafon od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i plafon napravljen od gips karton ploča.

Ukoliko Vam je potreban još neki dodatni savet slobodno kontaktirajte našu službu montaže za konsultacije oko postavke nosača na plafon.

Back To Top