Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

LCD 5 Small plafonski nosač za TV (23″ – )

Dostupan na stanju: Da

Ocenjeno sa 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

5,900 din

Plafonski nosač za TV LCD/LED/monitor
Dijagonala TV-a: 23″ –
Težina TV-a: do 50 kg
VESA max do: 200 x 200
Nagib: do 25˚
Rotacija: +/- 180˚
Raspon visine: od 560 – 910 mm
Dimenzije nosača: 226 x 226 x 1023 mm

Metalni nosač, crne boje sa mogućnošću prikrivanja kablova i rotacije oko centralnog stuba za 360˚.

Opis

LCD 5 Small plafonski nosači za TV su sastavljeni od baze koja se montira na plafon, teleskopskog centralnog stuba i glave nosača sa zglobom na koji se montira televizor ili monitor.

Ovakav tip nosača se koristi u prostorijama gde nije moguće postaviti TV na zid (npr. stakleni zidovi ili neka druga enterijerska nemogućnost) ili tamo gde je projektovano postavljanje televizora na plafon.

LCD 5 Small plafonski nosači za TV predstavljaju praktično rešenje industrijskog dizajna, jer osim velike funkcionalnosti imaju ugrađen cable management system koji sakriva sve interkonekcijske i strujne kablove. Pogodan je i za zakrivljene ekrane.

Baza nosača je izrađena tako da kablovi lako prilaze centralnom stubu i kroz njega se sprovode do TV-a. Centralni stub je teleskopskog tipa i može se podešavati odstojanje od plafona u rasponu od 560 – 910 mm.

Moguće je rotirati ekran, odnosno televizor oko centralnog stuba za svih 360˚ i oboriti ga do 25˚.

Jedina ograničavajuća okolnost je težina televizora i ona ne sme preći 50 kg (kolika je i nosivost ovog plafonskog nosača).

LCD 5 Small plafonski nosači za TV u svom montažnom kompletu poseduju i Fischer tiplove. Oni omogućuju montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…). Preporučujemo isključivo upotrebu Fischer tiplova UX tipa.

Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, tako da u tom slučaju na plafonski nosač za TV nije poželjno stavljati televizore teže od 20 kg.

Pošto je najnovija generacija LED televizora izuzetno lagana, primenom Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u postavku televizora na plafon od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i plafon napravljen od gips karton ploča.

Ukoliko Vam je potreban još neki dodatni savet slobodno kontaktirajte našu službu montaže za konsultacije oko postavke nosača na plafon.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top