skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

LCD Wall EXTRA zidni nosač za TV (26″ – 59″)

2,250.00 din

Fiksni zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma 
Dijagonala TV-a: 26″ – 59″
Težina TV-a: do 55 kg
VESA max do: 400 x 400
Udaljenost nosača od zida: 2,8 cm

Kategorija:

Opis

LCD Wall EXTRA TV nosač konstrukcijski spada u grupu TV nosača koji se sastoje od tela koje je u obliku pravougaonog rama i dve vertikalne ruke koje se kače na poleđinu TV-a. Ovakav koncept je zgodan za prikrivanje utičnica (strujnih, antenskih, interkonekcijskih,…) na zidu i samim tim je izuzetno pogodan i lak za montažu.

LCD Wall EXTRA nosač za televizor je predviđen za fiksnu montažu LED/LCD/Plasma televizora na zid. Pošto je konstrukcijski napravljen tako da nešto više odbija TV od zida (28 mm), to mu omogućava i montažu starijih (glomaznijih) tipova LCD i plasma televizora koji odgovaraju maksimalnom VESA rasponu od 400 x 400.

LCD Wall EXTRA zidni nosač za TV u svom pakovanju sadrži montažni set u kojem se nalaze Fischer tiplovi, te Vam oni omogućuju montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Postoji redukovanje nosivosti za gips karton ploče i Ytong blok, tako da se ne preporučuje da na TV nosač postavljate televizore teže od 35-40 kg.

Pošto je najnovija generacija LED televizora izuzetno lagana, montažom Fischer tiplova možete biti 100% sigurni u postavku TV-a na zid od bilo kog građevinskog materijala, pa i na zid napravljen od gips karton ploča.

LCD Wall EXTRA TV nosači imaju dve zone za montažu horizontalnog nosača. Zbog toga je ovakav tip TV nosača preporučljiv za montažu na neravne zidne površine.

 

Back To Top