Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Tilt Level zidni nosač za TV (32″-55″)

Dostupan na stanju: Da

Ocenjeno sa 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

2,300 din

Zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma
Dijagonala TV-a: 32″-55″
Težina TV-a: do 40 kg
VESA max do: 400 x 400
Nagib TV-a: od -12° do + 12°
Udaljenost nosača od zida: 5,3 cm

Metalni nosač crne boje sa mogućnošću promene nagiba i ugrađenom mini-libelom.

Opis

Tilt Level je izuzetno popularan nosač za TV na našem tržištu. Tilt Level zidni nosač za TV se sastoji od široke horizontalne ploče koja ima ugrađenumini libelu (radi lakšeg, preciznijeg i bržeg montiranja) i par vertikalnih nosača (montiraju se na poleđinu TV-a).

Široka horizontalna ploča ima dve montažne zone (gornju i donju) i slobodan međuprostor koji je ostavljen za utičnice na zidu.

Tilt Level zidni nosač za TV je čelične konstrukcije i mat crne boje. Poseduje sigurnosni sistem protiv skidanja TV-a, pa je zgodan za postavljanje televizora gde takva opasnost postoji.

Tilt Level nosači za televizore prilikom montaže dozvoljavaju minimalno udaljenje TV-a od zida 5,9 cm. Zbog snažne i robusne konstrukcije pogodni su osim za montažu LED televizora, tako i za montažu starijih (i težih) modela LCD televizora (do 40 kg).

Mogućnost nagiba TV-a ovom zidnom TV nosaču daje široku paletu primene u svim javnim prostorima gde je potreba da televizor stoji na malo većoj visini (npr. cafe barovi, restorani, kockarnice, klubovi i drugi).

Podešavanje nagiba se vrši izrazito jednostavno uz pomoć dva nagibna mehanizma na rukama TV nosača.

Tilt Level nosači za TV u svom fabričkom pakovnju sadrže i Fischer tiplove za najkvalitetnije i najsigurnije montiranje. Fischer tiplovi omogućuju bezbednu montažu u sve tipove građevinskih materijala (gips, cigla, beton, blok,  Ytong blok,…).

S obzirom da postoji redukovanje nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, tada na Tilt Level zidni nosač za TV ne savetujemo da postavljate televizore teže od 35-40 kg.

Većina novih LED TV-a su dosta lagani, pa montažom Fischer tiplova možete biti sasvim sigurni u postavku televizora na bilo koji tip zida (uključujući i zid izrađen od gips karton ploča).

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top