skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

LED Wall zidni nosač za TV (13″ – 39″)

Dostupan na stanju: Da

1,200.00 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma 
Dijagonala TV-a: 13″ – 39″
Težina TV-a: do 50 kg
VESA max do: 200 x 200
Udaljenost nosača od zida: 1,5 cm

Opis

LED Wall zidni nosač za TV je izuzetno tanak i predviđen je za fiksnu montažu na vertikalnoj površini. Usled malog odstojanja TV nosača od zida, on je pogodan za ultra tanke LED televizore.

LED Wall zidni nosač za TV ima ugrađen sistem metalne polugice koji omogućava lako odvajanje televizora od zida, za slučaj promene kablova ili priključenja novih.

LED Wall nosači za televizore su specifični po tome što se TV postavlja isto kao i slika na zid. Izuzetno snažna čelična sajla koja je sastavni deo TV nosača je testirana na 3 puta veću nosivost (150 kg) nego sto je deklarisano (50 kg), tako da pruža izuzetnu sigurnost i stabilnost Vašem TV-u.

Izuzetno je laka montaža ovog TV nosača i nije potrebno prethodno iskustvo u montaži TV-a. Principom postavke na zid koji koristi dve tačke oslonca  i upotrebu sajle kompenzuju se eventualne greške u montaži, tj Vi uvek možete da namestite Vaš televizor u idealan horizontalni položaj, što je velika prednost ovog sistema kačenja TV-a.

LED Wall nosači za TV u pakovanju sadrže i montažni set sa Fischer tiplovima koji Vam obezbeđuju montažu u skoro sve tipove građevinskih materijala (cigla, gips, beton, blok, Ytong blok,…).

Ukoliko želite nosač da postavite na Ytong blok ili na gips karton ploču, savetujemo Vam da vodite računa da težina postavljenog televizora ne bude veća od 35-40 kg (postoji redukcija nosivosti za ova dva tipa zida).

S obzirom da su novi tipovi LED televizora sasvim lagani, montiranjem Fischer tiplova možete biti potpuno uvereni da će Vaš TV biti bezbedan na zidu od bilo kog građevinskog materijala, čak i na zidu od gips karton ploča

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top