skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Opera 2 zidni nosač za TV (10” – 32”)

Dostupan na stanju: Ne

4,900.00 din

Zglobni nosač za LED/LCD/TFT
Dijagonale: 10” – 32”
Težina: do 30 kg
VESA max do: 200 x 200
Nagib: do 20°
Udaljenost od zida: min 10 cm – max 35 cm
Funkcionalost: pomeranje levo-desno.

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

 

Nema na zalihama

Opis

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

Opera 2 zidni nosači za TV su robusne konstrukcije i odlične završne izrade. Telo nosača koje se montira na zid, stub ili drugu vertikalnu površinu je čelične konstrukcije sa ukrasnom plastičnom maskom.

Ovaj koncept izrade pokriva šrafove sa kojima je TV držač pričvršćen za zid, a ujedno služi i za skrivanje zgloba ruke nosača. Ruka TV nosača je od čelika, ali sa plastičnom oblogom, a glava nosača sa panelom za pričvršćivanje poleđine televizora je od čelika.

Ovakva čelična konstrukcija sa plastičnim ukrasnim oblogama doprinosi atraktivnom dizajnu, pa i maksimalnoj funkcionalnosti.

Opera 2 zidni nosač televizora ima dva zgloba koji omogućavaju pokretanje televizora levo – desno (kako ruke nosača, tako i glave) pa savetujemo da ga naručite ako ćete u prostoru imati više pozicija sa kojih ćete gledati TV.

Osim funkcije pomeranja levo-desno Opera 2 zidni nosači za TV imaju i funkciju nagiba glave nosača koja Vam omogućava da nagnete televizor do 20°. Ova pogodnost je idealna ako Vam televizor stoji na većoj visini u odnosu na poziciju gledanja.

Opera 2 TV nosači u sklopu pakovanja imaju uputstvo za montažu i montažni set, pa ćete na jednom mestu imati sve što Vam je potrebno. Fischer tiplovi će Vam omogućiti montažu u sve vrste građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

S obzirom da postoji redukcija nosivosti za Ytong blokove i gips karton ploče, na TV nosač ne bi trebalo da stavljate televizore teže od 20 kg.

S obzirom na malu težinu novih LED televizora, korišćenjem Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u postavku TV-a na zid od bilo kog tipa građevinskog materijala.

Back To Top