Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

FIX Solution Small zidni nosač za TV (23″ – 42″)

Dostupan na stanju: Ne

Ocenjeno sa 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

1,390 din

Fiksni zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma 
Dijagonala TV-a: 23″ – 42″
Težina TV-a: do 35 kg
VESA max do: 200 x 200
Nagib: do 14°
Udaljenost nosača od zida: 2,5 cm

Nema na zalihama

Opis

Metalni nosač crne boje sa posebnom konstrukcijom koja mu omogućuje da istovremeno bude i fiksni i nosač sa nagibom.

Nosači za TV sa oznakom Fix Solution su najprodavaniji TV nosači na tržištu za 2014. godinu. Fix Solution Small je najnovija verzija ovog zidnog TV nosača i podržava VESA max do 200 x 200.

Zbog čvrste i robusne konstrukcije Fix Solution Small zidni nosač za TV je odličan izbor za montažu kako LED televizora, tako i starijih i težih modela LCD televizora (samo je važno da vodite računa da težina televizora ne prelazi nosivost nosača tj 35 kg).

Odlikuje ga čvrst pravougaoni ram i dve horizontalne ruke koje se montiraju na poleđinu televizora. Horizontalne ruke su kraće od ostalih Fix Solution modela.

Ovakav tip konstrukcije omogućava lako postavljanje TV nosača na zid, jer je u unutrašnjosti rama ostavljen prostor za slobodan pristup utičnicama za struju, kablovskim priključcima, HDMI priključcima i drugim priključcima montiranih na zidnu površinu.

Fix Solution Small zidni nosač za TV ima ugrađenu mogućnost nagiba TV-a do 14 stepeni.

Možete ga koristiti kao univerzalni zidni nosač za televizor koji u jednom trenutku Vaš TV može držati fiksno montiranim paralelno sa zidom, a u drugom trenutku Vaš TV možete blago nagnuti na dole (do 14 stepeni).

Fix Solution Small nosači za televizore u svojoj kutiji za montažu sadrže Fischer tiplove koji omogućuju montiranje u skoro sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…). Postoji redukcija nosivosti za gips karton ploče, kao i za Ytong blok, pa onda na nosač nije poželjno stavljati televizore koji su teži od 35-40 kg.

Kada upotrebljavate Fischer tiplove, budite 100% uvereni u sigurnost postavke TV-a na zid od bilo kog građevinskog materijala, pogotovo što je najnovija generacija LED televizora veoma lagana.

Fix Solution Small zidni nosač za TV ima dve montažne zone horizontalnog nosača, pa je ovaj tip TV nosača pogodan za montažu na neravne zidove.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top