Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Technicx zidni nosač za TV (37″ – 80″)

Dostupan na stanju: Da

19,200 din

Zidni nosač za TV LED/LCD
Dijagonala TV-a: od 37″ – 80″
Dimenzije nosača: 518 x 639 x 439 mm
Težina TV-a: do 50 kg
Opseg okretanja: +60° do -60°
VESA max do: 600 x 400
Nagib: +5° do -15°
Udaljenost od zida: kada se otvori je 518 mm, a kada je sklopljen 53 mm.

Aluminijumsko-čelični nosač srebrno – mat crne boje, sa plastičnom maskom.
Pomeranje levo – desno.

 

Opis

Technicx je zidni nosač za TV premium kvaliteta i jedan je od najrobusnijih i multifunkcionalnijih TV nosača na tržištu. Izrađen je od čelika i aluminijuma i sastoji se od tela nosača, dve produžene zglobne ruke (koje formiraju makazice)  i glave nosača.

Glava TV nosača je konstruisana tako da odgovara svim VESA standardima od 200 x 200 do max 600 x 400. Ovi TV nosači se sastoje od dve horizontalne baze koja ima zone za montažu (gornju i donju) i ostavljen slobodan međuprostor za utičnice na zidu.

Velika prednost ovog TV nosača u odnosu na druge modele je izuzetno snažan par ruku koje mogu udaljiti težak TV (50 kg) od zida na odstojanje od 518 mm. U položaju kada je sklopljen on je 53 mm udaljen od zida.

Technicx nosači za TV imaju instaliran cable management system za prikrivanje interkonekcijskih i strujnih veza, te tako omogućavaju potpunu pedantnost i urednost kablova iza televizora. Korišćenjem zidnih vođica kablova (skrivača) možete potpuno urediti ‚‚šumu‚‚ kablova koja obično ‚‚krasi‚‚ mesta gde stoji tehnika.

Technicx zidni TV nosač na svom telu ima dodatu dekorativnu plastičnu oblogu koja skriva pozicije rupa (za fiksiranje na zidu) i tako odaje elegantnu sliku kompletnog TV nosača.

Ovaj zidni nosač za TV ima mogućnosti pomeranja ekrana TV-a levo-desno i nagiba ekrana do 15º, tako da se ekran može prilagoditi optimalnoj poziciji gledanja. To mu daje širok dijapazon upotrebe na mestima gde je potrebno imati više pravaca gledanja na TV.

Technicx nosači za TV se lako montiraju korišćenjem uputstva za montažu i montažnog seta koji se nalazi u okviru fabričkog pakovanja. Ako koristite Fischer tiplove to Vam omogućuje montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

S obzirom da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče ne trebate stavljati na nosač televizore koji su teži od 25 kg.

Pošto je najnovija generacija LED televizora lagana, uz Fischer tiplove možete biti potpuno sigurni u postavku TV-a na zid od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i zid napravljen od gips karton ploča.

U slučaju da živite na teritoriji grada Beograda i ne želite sami da montirate TV na ovaj nosač, zakažite montažu putem telefona 011 261 2080 i mi ćemo to uraditi umesto vas. 

Back To Top