Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Solution 2 EXTRA zidni nosač za TV (23″ – 42″)

Dostupan na stanju: Da

Ocenjeno sa 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

2,990 din

Zidni nosač za TV LED/LCD/TFT
Dijagonala TV-a: 23″ – 42″
Težina TV-a: do 20 kg
VESA max do: 200 x 200
Nagib TV-a: od+8° do -12°
Udaljenost nosača od zida: 26,1 cm
Dimenzije nosača: 261 x 226 x 273 mm
Materijal: aluminijum, čelik i plastična maska
Boja: crna

Pomeranje levo – desno do +/- 90°.

Opis

Svi Solution nosači za TV (Solution 1, Solution 1 EXTRA, Solution 2, Solution 2 EXTRA) su izrađeni od hladno valjanog čelika i aluminijuma, atraktivnog su dizajna i velike funkcionalnosti.

Solution 2 EXTRA zidni nosač za TV (ili monitor) se sastoji od tela nosača, ruke nosača (vezana sa telom zglobom) i glave koja je zglobno vezana sa rukom nosača  (naziv Solution 2 označava da zidni nosač za TV ima dva zgloba). Glava TV nosača je konstruisana tako da odgovara svim VESA standardima do max 200 x 200.

Solution 2 EXTRA zidni nosač za TV je unapređena verzija Solution 2 TV nosača (podržava veće dijagonale ekrana).

Sistem nagiba TV nosača se nalazi u glavi i sastoji se od nazubljenih površina i sigurnosnog mehanizma. Kada podesite željeni nagib televizora jednostavnim okretanjem sigurnosnog točka u smeru kazaljke na satu, Vi blokirate položaj ekrana u optimalnu poziciju gledanja.

Solution 2 EXTRA zidni nosač za TV ima mogućnost pomeranja ekrana TV-a (odnosno monitora) levo-desno i nagiba do 15º. Na taj način položaj TV-a je uvek u optimalnoj poziciji gledanja.

Ono što je njegova specifičnost je da je glava TV nosača lako uklopiva u poleđinu TFT monitora i čini zajedno sjedinjen i atraktivan dizajn.

To mu daje širok spektar upotrebe u industriji dizajna, projektovanja, bankarstva, uopšte u svim tipovima kancelarija i radnih prostorija, kao i u stanovima, dečijim sobama,… Uglavnom svuda gde je potrebno fiksirati monitor ili TV sa funkcijom menjanja ugla gledanja.

Solution 2 EXTRA nosači za televizore poseduju dekorativne plastične maske koje skrivaju interkonekcijske i strujne kablove, te s time omogućavaju pedantnost i uredno sprovođenje kablova iza monitora odnosno TV-a.

Solution 2 EXTRA nosači za TV se lako postavljaju na zid korišćenjem montažnog uputstva i seta koji se nalazi u okviru pakovanja. Savetujemo da koristite Fischer tiplove, jer Vam oni garantovano omogućuju montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Napominjemo da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, pa u tom slučaju na TV nosač ne trebate stavljati televizore teže od 20 kg.

Primenjivanjem Fischer tiplova možete biti potpuno bezbedni što se tiče postavke televizora na zid od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i zid napravljen od gips karton ploča, jer je najnovija generacija LED televizora izuzetno lagana.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top