Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Solution 3 zidni nosač za TV (13″ – 42″)

Dostupan na stanju: Da

Ocenjeno sa 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

3,290 din

Zidni nosač za TV LED/LCD/TFT
Dijagonala TV-a:  od 13″- 42″
Težina TV-a: do 20 kg
VESA max do: 200 x 200
Nagib TV-a: od + 5° do –  12˚
Udaljenost nosača od zida: min 6 cm – max 36 cm

Metalni nosač crne boje sa plastičnom maskom, pomeranje levo-desno.

Opis

Solution 3 zidni nosač za TV i monitor je nova vrsta nosača koja spada u jednu od najfunkcionalnijih na našem tržištu. Izrađen je od čelika u kombinaciji sa plastičnim delovima i atraktivnog je dizajna.

Solution 3 zidni nosač se sastoji od tela nosača, produžene ruke sa zglobom i glave. Glava nosača odgovara svim VESA standardima do maksimalnih 200 x 200.

Poseduje snažnu ruku koja može da udalji TV ili monitor od zida na maksimalno odstojanje od 36 cm. U položaju kada je sklopljen on je samo 3 cm udaljen od zida.

Solution 3 nosači za TV imaju instaliran cable management system za prikrivanje interkonekcijskih i strujnih veza. Na taj način omogućavaju potpunu pedantnost i urednost kablova iza monitora tj. televizora.

Solution 3 se jednostavno montira korišćenjem uputstva i seta za montažu koji se nalazi unutar pakovanja. Ukoliko koristite Fischer tiplove možete ga montirati u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Pošto je najnovija vrsta LED televizora izuzetno lagana, primenom Fischer tiplova možete biti sigurni u montiranje televizora na zid od bilo kog građevinskog materijala, pa i na zid izrađen od gips karton ploča.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top