Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Tunel 1 skrivači kablova – kanalice SIVE boje

Dostupan na stanju: Da

Ocenjeno sa 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

415 din

Skrivači kablova.
Visina: 180 mm
Širina: 109 mm
Dubina: 33 mm

Dostupni su srebrnoj boji.

Kategorija:

Opis

Tunel 1 skrivači kablova – kanalice su dizajnirani tako da osim estetske uloge imaju i ulogu praktičnosti u postavljanju strujnih i interkonekcijskih kablova na zid.

Tunel serija skrivača kablova se sastoji od modela: Tunel 1, Tunel 2 i Tunel 90. Razlika između Tunela 1 i Tunela 2 je u njihovoj širini. U slučaju da imate potrebu provlačenja više kablova koristićete širi model tj. Tunel 1, a u suprotnom model Tunel 2.

Prilikom montaže televizora na zid uvek se postavlja pitanje na koji način sprovesti kablove do njega. Jedno od rešenja je da u procesu izgradnje ili rekonstrukcije stana (renoviranja stana) se odmah projektuje pozicija televizora i druge audio video opreme i da se u njegovoj zaleđini izvuku potrebni kablovi.

Potrebni kablovi su: strujni, antenski i interkonekcijski – veza između TV-a i AV receiver-a ili DVD-a. U tom slučaju se svi kablovi provlače kroz zid i u zavisnosti od projekta vezuju za dolazne uređaje ili signale.

Ako to nije urađeno onda nam ostaje velika količina kablova iza televizora koje treba pregledno sprovesti i po mogućnosti enterijerski uklopiti. Za tu ulogu nam služe skrivači kablova (kanalice) koji se veoma lako postavljaju na zid i vrše ulogu dobrog enterijerskog rešenja.

Tunel 1 skrivači kablova – kanalice se sastoje iz dva dela: baze skrivača koje se montira na zid i tela skrivača (poklopca) koji se montira na kraju i vrši ulogu skrivanja kablova. Baza skrivača kablova može se montirati na više načina u zavisnosti od toga od kog građevinskog materijala je izgrađen zid.

Tunel 1 skrivači kablova – kanalice se lako montiraju korišćenjem uputstva za montažu i montažnog seta koji se nalazi u okviru pakovanja. Ukoliko koristite Fischer tiplove to Vam omogućuje montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, ali zbog izuzetno male nosivosti Tunel 1 skrivača kablova to ne utiče na sigurnost.

Primenom Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u postavku skrivača kablova na zid od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i zid napravljen od gips karton ploča.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top